Wpis z mikrobloga

• 1
@CeZ_: prawie każdy kanał który ma licencje pokazuje z gotv. Inaczej masz 144p, ktore widzieliście u nas pierwszego dnia. Niemców i Rosjan nie zbanowali Kappa
  • Odpowiedz
@Frenzy_pl: sprawdziłem archiwum transmisji Niemców (99Damage) oraz Rosjan (SLTV) i obie transmitowały w HD i pokazywały to samo co oficjalny ENG stream, czyli powtórki, logo eleague, loga sponsorów itp.

Jeżeli pokazywaliście z GOTV gdzie nie było pokazanych logo sponsorów to nie dziwi mnie ban. (nie wiem, bo nie oglądałem czy przez GOTV są loga sponsorów, ewentualnie czy umieściliście wtedy loga sponsorów na scenie)
  • Odpowiedz
@Frenzy_pl: usuncie konto i nie pograzajcie sie juz. Na krytyke odpowiedziec nie potraficie i glupio smieszkujecie. Zadalem wam kilka pytan, moze sie odniesiecie?
Czy uczycie sie marketingu od solgazu, ze nie wazne co mowia, to smieszkujemy i jakos to bedzie?
  • Odpowiedz
  • 0
@CeZ_: zobacz nasze powtórki. Wycinamy tylko grę z gotv reszta leci z cleanfeed w jakości jaka dostajemy czyli studio, gracze, plansze, przerywniki, etc. Na grze w gotv i cleanfeed masz tych samych sponsorow.
  • Odpowiedz