Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +804
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
chalka_56 +568
Żona flagowego Konfederaty, Pani Bosaka, właśnie jest u Mazurka i udziela wywiadu. Przyznała się właśnie, ze obecnie jest na zwolnieniu lekarskim z powodu ciąży więc nie wykonuje swoich obowiązków w instytucie Ordo Szuris. Co na to ZUS? Praca biurowa Panią Bosak przerasta ale wywiad radiowy jest w pyte? Czemu sponsorujemy L4 osobie, która ewidentnie go nie potrzebuje?
#konfederacja #polityka
#konfederacja #polityka
Mircy jakiego sensownego auta szukać do 5-8k?
Jedyne wymagania to żeby szło trafić z klimą i nie gniło zanadto (miałem 6 opli :D).
Wolałbym benzyne - jakiś gównowóz do miasta i dwa razy do roku jakieś wakacje.
Teraz mam lagune 2 1.9 dci (slynna krolowa lawet ) i silnikowo jest spoko, nie rdzewieje, wygodny, klima chłodzi...
Tylko, że zacząłem pracować w domu i diesel sie nie kalkuluje, co chwile #!$%@? się to wąż chłodniczy lub inna plastikowa rurka, to łożysko, to element zawieszenia. W 5 miesięcy i 5000 km (bo już nie jeżdże do roboty) wsadziłem 2400 cebulionów ( ͡° ʖ̯ ͡°) (liczmy 400 rozrząd, reszta to w/w #!$%@?).
Wiem wiem, patrz za taka kase na egzemplarze konkretne a nie na modele ale może jakieś sugestie?
Nie mam dwóch lewych rąk, potrafię sobie pomalować błotnik, czy inny element (oprócz dachu), wymienić olej, filtry czy jakiś sworzeń lecz grubszych napraw nie wykonam w blaszaku bez szlifierki i dobrego kompletu narzędzi.
3...2....1.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak Ci #!$%@? węże od płynu chłodniczego to najprawdopodobniej spaliny dostają się do tego układu (rośnie ciśnienie - #!$%@? wąż) czyli albo pękniecie głowicy albo uszczelka. Nie na darmo to auto ma swój przydomek.
@t1dzej: sylwetka mi się zawsze podobała, jednak bliscy znajomi mieli jego następce i jeśli tam jest ten sam benzyniak to był koniec świata.