Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
#logikarozowychpaskow #logikaniebiebieskichpaskow no i trochę #trolling i #heheszki chociaż nie chciałabym być na jej miejscu
Komentarz usunięty przez autora
@zasadzka01: Nie kazdy jest takim idiotą, by podpisywac umowy formalne bez roztropnosci, bez sprawdzenia z czym to sie je. Twoja argumentacja jest failed dlatego ze jakby chciała np zebys kogos zabił to z miłości bys zabił? Tez nie, dlatego trzeba myslec i ze slubem jest to
Będzie mi lepiej jak ludzie decydujący się na dziecko czy małżeństwo po latach życia razem będą zadowoleni że wybrali siebie nawzajem i to zaowocowało a nie śpieszyli się z kimś innym bo ten ktoś tak chciał albo tym szantażował xD
a jakos kobiety szukaja tu atencji, tak bardzo lubią pochwały nawet od nieznajomych. ALe tez jak jestes zakochany to w związku z taką masz wlasnie pochwały gdy zrobisz dobrze i kary gdy zle. S--s zabiera. Kto pociaga sznurki w związku, kto rządzi? Ten kto ma potrzeby, a jesli wieksze ma mezczyzna w seksie to kobieta bedzie go
Kisnę mocno z komentarzy różowych pod tym wpisem zarzekajacych się, że hurr durr jesteśmy razem już siedem lat ale nie pierścionek o niczym nie świadczy podobnie jak ślub nie potrzebuje go xD zastanówcie się lepiej DLACZEGO ten facet nie myśli o was na tyle poważnie zamiast racjonalizowac sobie role wiecznej dziewczyny-jak w liceum ( ͡°