Wpis z mikrobloga

@uszyk90: właśnie mam w swoim 1.6 173km. Powiem tak, czy damskie autko to ja nie widzę podziału samochodów na damskie i męskie. Ale to jak ten samochód jezdzi to poezja. A szczególnie jak robię mocniejsze auta spod świateł ;)
  • Odpowiedz
@Stitch: oho dzięki :p A ja Ci powiem tak, ze kupiłem drugi samochód zamiast 2 motocykla. E36 2.3 silnik. Tak tylko żeby zobaczyć jak się jezdzi rwd. Nie chce już rwd :)
  • Odpowiedz
@budus2: No coś ty z tej listy to tylko ten rozrząd się tak naprawdę psuje, ale to jest do zrobienia. Ja na swoim już mam 72kkm i nic. A druga sprawa to pompa wys ciśnienia. A tak to jakoś bez problemów śmigam. Ale wymiana oliwy i filtrów co 10kkm
  • Odpowiedz
@budus2: a tak za pamięci, jak kupisz Minika z tym silnikiem i kupisz go od kogoś kto wie ze pod maską jest bagnet i się go kontroluje, to 90% sukcesu ;) Niestety te silniki lubią olej.
  • Odpowiedz
@budus2: kup od kogoś kto ogarniał ze silnik lubi olej i trzeba go kontrolować. Tyle tajemnic. Nie ma kontrolki poziomu oleju w kokpicie. Ja raz na 3 dni sprawdzam olej. A dolewka to tak 200ml na 1kkm
  • Odpowiedz
@budus2: No cóż :) Chociaż ze to moje pierwsze autko to byłem przerażony. Tato ma tiguana 2.0 tdi i oleju nic nie ubywa. No ale jest nowy to może dlatego
  • Odpowiedz