Wpis z mikrobloga

@Re-volt: p--------z człowieku. Gdzie niby masz za 52zł? Wszędzie towar wycofany i znalazłem w jednym sklepie za 80zł. Tylko przedtreningówka KFD!!!
  • Odpowiedz
  • 0
@Re-volt: ostatnio za ok. 140pln kupiłem z kfd 500g cytruliny, 300g aakg i 300g beta alaniny. Do tego 500g mono z bp i mam 100 porcji przedtreningówki za ok. 160-170 :)
  • Odpowiedz
@ethics: jest fajna miareczka. dzisiaj wzialem 12g i to bylo dla mnie za duzo. z 8g wystarczy zeby milo pobudzic :)
@m____k: w tym FA mialbys 90 porcji za 160zl. jednak cenie sobie wygode i nie chcialoby mi sie otwierac kilkanascie opakowan zeby zrobic przedtreningowke :D ale Twoje metoda jest lepsza bo wiesz co jesz :)
  • Odpowiedz
  • 0
@ethics: do każdej puchy jest oddzielna miarka - wiadomo że każdy proch ma inną gęstość/wielkość itd.
Sypie po porcji do ryja, zapijam i ciach na trening :)
@Re-volt: unikam dodatkowych pobudzaczy, bo trening robię wieczorem, ale wierzę na słowo że może być to dobry pre-wo
  • Odpowiedz
@m____k: Jest bardzo fajny bo nie ma negatywnych efektow jak te z 1.3d. Nie czulem tez takiego nadmiernego pobudzenia. Bylo wrecz idealne do zrobienia rzetelnego treningu po ciezkim dniu pracy, ale dalbym rade zasnac po 3-4h od wziecia.
  • Odpowiedz
Tylko przedtreningówka KFD!!!

@ethics: Mam tą przedtreningówkę i równie dobrze mógłbym się napić szklanki zwykłej wody i efekt byłby taki sam jak po tym kdfie. Zostało mi 300g prochu i chyba go spuszczę w łazience bo nawet nie ma sensu go dalej używać.
  • Odpowiedz