@Re-volt: ostatnio za ok. 140pln kupiłem z kfd 500g cytruliny, 300g aakg i 300g beta alaniny. Do tego 500g mono z bp i mam 100 porcji przedtreningówki za ok. 160-170 :)
@ethics: jest fajna miareczka. dzisiaj wzialem 12g i to bylo dla mnie za duzo. z 8g wystarczy zeby milo pobudzic :) @m____k: w tym FA mialbys 90 porcji za 160zl. jednak cenie sobie wygode i nie chcialoby mi sie otwierac kilkanascie opakowan zeby zrobic przedtreningowke :D ale Twoje metoda jest lepsza bo wiesz co jesz :)
@ethics: do każdej puchy jest oddzielna miarka - wiadomo że każdy proch ma inną gęstość/wielkość itd. Sypie po porcji do ryja, zapijam i ciach na trening :) @Re-volt: unikam dodatkowych pobudzaczy, bo trening robię wieczorem, ale wierzę na słowo że może być to dobry pre-wo
@m____k: Jest bardzo fajny bo nie ma negatywnych efektow jak te z 1.3d. Nie czulem tez takiego nadmiernego pobudzenia. Bylo wrecz idealne do zrobienia rzetelnego treningu po ciezkim dniu pracy, ale dalbym rade zasnac po 3-4h od wziecia.
@ethics: Mam tą przedtreningówkę i równie dobrze mógłbym się napić szklanki zwykłej wody i efekt byłby taki sam jak po tym kdfie. Zostało mi 300g prochu i chyba go spuszczę w łazience bo nawet nie ma sensu go dalej używać.
@ethics: Dzisiaj spróbuję przed treningiem większa porcję i jak nie zadziała to w sumie mogę wysłać i zamiast tego kupię Napalm albo to o czym pisał @Re-volt
Komentarz usunięty przez autora
Składniki aktywne w porcji 12 g
Witamina C 80mg (100% RWS)
Witamina B6 2 mg (142% RWS)
Witamina B12 2 mcg (80% RWS)
Magnez 60 mg
@impasjonat: zadne placebo
A teraz przepros i wracaj do swojej piwnicy
@m____k: w tym FA mialbys 90 porcji za 160zl. jednak cenie sobie wygode i nie chcialoby mi sie otwierac kilkanascie opakowan zeby zrobic przedtreningowke :D ale Twoje metoda jest lepsza bo wiesz co jesz :)
Sypie po porcji do ryja, zapijam i ciach na trening :)
@Re-volt: unikam dodatkowych pobudzaczy, bo trening robię wieczorem, ale wierzę na słowo że może być to dobry pre-wo
@ethics: Mam tą przedtreningówkę i równie dobrze mógłbym się napić szklanki zwykłej wody i efekt byłby taki sam jak po tym kdfie. Zostało mi 300g prochu i chyba go spuszczę w łazience bo nawet nie ma sensu go dalej używać.