Aktywne Wpisy

Melkovva_ +47
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

jmuhha +246
o kurna patrzcie to ლ(ಠ_ಠ ლ)
fb komendy w Iławie
fb komendy w Iławie

Ignoruj jeśli jesteś obleśnym robakiem.
#dziendobry
J----y psycholog z onetu
Sam sobie dopisujesz domysły i nadinterpretujesz/wyolbrzymiasz, a mówisz o psychozie. Mówimy o podstawowej higienie osobistej, chłopie.
źródło: comment_7DtBrl401QHh5SrH1wk7X5sAUweUbqh1.jpg
Pobierz@twardziel_psychopata
@qualin Czy ja mówię że nie myje rąk? Robię to zawsze po wizycie w toalecie czy przed jedzeniem. Ale dla mnie nie ma co przesadzać. Nie mam problemu żeby zjeść na mieście bez wcześniejszego umycia rąk. Czy po tym jak komuś podałem rękę... Jak masz coś złapać to i tak zalapiesz. O to mi chodzi, że nie da się wyeliminować ryzyka i szkoda mi ludzi którzy potrafią
źródło: comment_eX9y7lQfdXYGBI131ODIzb5j79CAiAtG.jpg
PobierzMyje ręce dość często, nawet w domu muszę czasem chociaż opłukać bo źle się czuje :P
A już na pewno nie wyobrażam sobie nie myć rąk, będąc na mieście czy w galerii i chcąc coś zjeść. Przecież ten syf od dotykania wszystkiego aż się 'czuje' i prosi