Wpis z mikrobloga

Bylem w 4 sklepach (hm,ca,house,reserved) i szukalem jeansow ktore sa z tego rozciagliwego materialu, pare widzialem w reserved,ale za to kroj taki,ze wygladalem w nich jak w worku po ziemniakach, w innych sklepach byly tylko proste,sztywne jeansy, calkiem przypominajace te z rynku. Moze mi ktos napisac sklepy ktore maja takie spodnie w ofercie? konkretnie rozchodzi mi sie o rozciagliwy jeans (zajebiscie wygodne). Bershka,Zara,pull bear maja takie spodnie? nie mam tych sklepow u siebie w galerii, ew. bede musial zamowic z internetu. Cos oprocz tych sklepow? #moda #modameska #streetwear
  • 13
  • Odpowiedz
  • 0
@Aureli: @lipa127: w hm jak na rynku, zwykle proste spodnie z wielkimi kieszeniami na dupie. Ca tez mi nic nie podeszło, trochę jak w chińskim centrum handlowym. Muszę coś ogarnąć sobie na necie
  • Odpowiedz
@quarox: mowa o spodniach z elastanem. Z sieciówek to na pewno Zara i Pull&Bear. Jeśli możesz wydać więcej, to polecam Lee/Wrangler. Mają w swoim asortymencie większość spodni z elastanem (kilka modeli jest robionych ze stuprocentowej bawełny) + sporo krojów, dzięki czemu dopasujesz gacie odpowiednie do swojej sylwetki :)
  • Odpowiedz