Wpis z mikrobloga

@wyjde_z_przegrywu: mam dzis ujowy dzien, to sie podziele #przegryw

N: niebieski, R: rozowy

N - czesc
R - czesc
N - zauwazylem cie i postanowilem podejsc, bo wydalas mi sie bardzo sympatyczna dziewczyna
R - #^$&# ??!!!
N - fajne tipsy, bardzo oryginalne, pewnie jestes kosmetyczka lub stylistka?
R - spier*alaj frajerze, za wysokie progi
N - smuteczek, to ja juz pojde, ale i tak bylo milo cie poznac
R -
@wyjde_z_przegrywu: zalezy od urody niebieskiego, ale umowmy sie, ze przecietny, bez charyzmy, moze za dobrze na tym nie wyjsc (zwlaszcza w galerii / centrum handlowym).

Wiesz, co jest ciekawe? Za granica jest zupelnie inaczej z kobietami. Taka Chorwacja dla przykladu. Kobiety same sie usmiechaja i podchodza. Ta Polska taka dziwna jest (z mojego doswiadczenia), ze kobiety zgrywaja niedostepne ksiezniczki. Z jednej strony, jesli to wynika z poczucia wlasnej wartosci, to spoko.
@wyjde_z_przegrywu: sprobowac podbic do panny na ulicy warto, chocby po to, aby sie przekonac, jaka jest tego skutecznosc - tj. nie polegac na opiniach innych, sprobowac samemu. Pytanie jednak, ktore warto sobie zadac: co zrobisz / jak sie poczujesz, jesli do ciebie podejdzie na ulicy kobieta, ktora ci sie nie podoba? Zazenowanie i chec ucieczki? Dlatego w takich sytuacjach trzeba byc dobrym obserwatorem, zeby wiedziec, do kogo ewentualnie podbijac. A ilu
Jak chcesz znaleźć dziewczynę to podejdź do jakiejś na ulicy i zagadaj

Znajdź sobie pasję, choćby to było walenie konia do najgorszych perwersji to jeśli będziesz umiał o tym opowiadać to każda twoja

To, że masz 40 lat i nigdy nie trzymałeś dziewczyny za rękę to nie oznacza, że nikogo sobie nie znajdziesz, całe życie przed tobą

Jak pójdziesz na dziwkę to żadna dziewczyna cię nie zechce

Seks to nie jest potrzeba