Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Elo mirki ze #studbaza mieszkający w #akademik

Jak to jest z tym #s--s w akademikach? Wszyscy gadają, nikt nic nie wie. Moi współlokatorzy nigdy raczej nikogo nie sprowadzają bo tak jak ja przegrywy mocno. Ogólnie mam wrażenie, że większość ludzi tylko gada a mało kto robi cokolwiek. Tak samo nie wiem jak u was z masturbacją zarówno różowych i niebieskich. Ja w pokoju boję się, że ktoś mnie przyłapie, więc jak już to wieczorem pod prysznicem, ale nigdy nie trafiłem na jakieś dziwne dźwięki etc. Może ktoś się wypowie jak to u niego jest/było zarówno w kwestii seksu w akademiku jak i masturbacji #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kw401: Bitte.

Mówiłem już że mój współlokator jest fanatykiem walenia konia? Cały czas wali konia. Pyta mnie kiedy wychodzę, za ile wrócę, kiedy wracam wcześniej mówi że miałem być później, kiedy nie idę na wykład pyta czy nie powinienem być na uczelni. Kilka razy przyłapałem go jak trzepał, zamyka się w pokoju, więc zanim zdążę otworzyć drzwi on już podciąga spodnie i z czerwonymi licami wita się ze mną. Ja
  • Odpowiedz