@DannyMurillo: wydaje mi się że to sporo tak akurat jak na ten wiek @wielowitamin: oczywiscie programowanie @zortabla_rt: może taki który siedzi w domu i nic nie robi, ja się rozwijam
@peon125 nie wiem o co ci chodzi @DannyMurillo tak myślisz? ale chyba na takie drobne wydatki i rachunki starczy? (mieszkam oczywiscie sam) naturalnie mam dobre perspektywy na wieksze zarobki, mysle ze do 18 powinienem juz wyciagac te 15k czyli takie minimum
@DannyMurillo wiadomo ze w warszawie to nie ale tam mam zamiar sie przeprowadzic jak juz bede wyciagal jakies normalne pieniadze a nie takie kwoty jak teraz, wiadomo ja oczywiscie pracuje zdalnie (klienci z usa kanady i norwegii) mysle nad firma mam juz pomysly ale nie wiem czy 16 latek moze zalozyc
jesli chodzi o inwestowanie to niestety nie moge bo z tego co zarabiam wszystko idzie na biezace wydatki niestety 10k
@DannyMurillo mam trochę poczucie że marnuje życie tyle zarabiając w tym wieku... nie wiem czy nie powinienem już bardziej się rozwijać ale z drugiej strony jak patrzę na rówieśników którzy np żyją na utrzymaniu rodziców to nie mogę uwierzyć...
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
prawdziwy polak patriota nie może zarabiać więcej niż 5 zł/h xD
@wielowitamin: oczywiscie programowanie
@zortabla_rt: może taki który siedzi w domu i nic nie robi, ja się rozwijam
I co za to zrobisz? Ja w tym wieku miałem 4 firmy i byłem prezydentem.
@DannyMurillo tak myślisz? ale chyba na takie drobne wydatki i rachunki starczy? (mieszkam oczywiscie sam)
naturalnie mam dobre perspektywy na wieksze zarobki, mysle ze do 18 powinienem juz wyciagac te 15k czyli takie minimum
ja oczywiscie pracuje zdalnie (klienci z usa kanady i norwegii) mysle nad firma mam juz pomysly ale nie wiem czy 16 latek moze zalozyc
jesli chodzi o inwestowanie to niestety nie moge bo z tego co zarabiam wszystko idzie na biezace wydatki niestety 10k