Aktywne Wpisy
TeselACC +664
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +705
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Myślałem ze stać Cie na więcej niż "co?"
Nie można krytykować obietnic wyborczych bo się je spełniło? xD Jeśli PiS by obiecywał eutanazje dla ludzi po 67 roku życia bo nie ma hajsu na emerytury, to też nie mozna tego krytykować, bo spełnili? xDD
Efekt oczekiwany: uznanie wybranej partii politycznej za poważną i wiarygodną.
Efekt w państwie Polin: szydera!
Efekt na wypoku: hurr durr! Jak można dotrzymywać danego słowa? No jak? To jest chore! Nikt przez 25lat tak nie robił!
Tfu! PiS -#!$%@? wywrotowcy.
Chłopie ten styl myślenia świadczy o kimś... #!$%@?
Przeciez nikt nie ma pretensji do PiSu o to, że spełnili obietnice, tylko o to, że 500+ #!$%@? nam budżet, ale nie wiem, czy jest sens ci to tłumaczyć xD
http://www.mf.gov.pl/ministerstwo-finansow/dzialalnosc/finanse-publiczne/budzet-panstwa/wykonanie-budzetu-panstwa/szacunkowe-wykonanie-budzetu
A tutaj masz wypowiedz z grudnia 2015
Ale jasne wiesz lepiej...
Kontrargumenty poprosze ze źródłami ( tylko strony rządowe lub PAP nie przerzucamy sie niezależną, TVP, wyborczą i TVN)
Ja nie musiałem myślec dłużej niż 30 sek by znaleźć odp jak zrobić to bez zabierania Ci Twoich w pocie czoła i bólu dupy zarobionych cebulionach.
Bo nie biorą w swych kalkulacjach Polskiego społeczństwa i jego aktualnych poglądów.
Co powoduje że są wysoce nieatrakcyjni. Takie memy tylko potwierdzają że nie potraficie sprzedać odpowiednio swych poglądów i tylko wiecej szkodzicie niż pomagacie prawej stronie. Oraz świadczą że niczego się nie uczycie i nie wyciągacie własnych wniosków.
Przez takie właśnie podejście jesteście cały czas na dole i nigdy z
Mam nadzieje ze zrozumiałeś teraz dlaczego nie Ty jako jednostka masz wpływ na ich przeznaczanie.
Teraz jak można zrobić to tak aby kasa nie szła na np 500+ bezpośrednio z Twojej "sakiewki" :
@Prawda_w_pysk: ale pośrednio, żadna różnica i tak za to zapłacę