Aktywne Wpisy
KingaM +24
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Kolega dostał zadanie, aby wytłumaczyć swojemu chińskiemu koledze, który nie zna się na programowaniu : "co to jest dziedziczenie".
Całe szczęście, że po angielsku przynajmniej
#korposwiat #korpohumor #programowanie
Ja p------e...
Zawsze banały - ile chcesz zarabiać, dlaczego nasza firma, czy celujesz w senior developera, czy architekta.
@jurny_juhas: Jedno z zastosowań: widelec można wsadzić w gniazdo elektryczne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)