Wpis z mikrobloga

@zweipack: Ale bym sobie polatał takim odrzutowcem bez śmigła i w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jeszcze sporo mi brakuje do jakiegokolwiek.

I chyba te brytyjskie szału nie robią, nie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@zweipack: O to ciekawe. Zawsze myślałem, że rosyjskie migi i amerykańskie Sabre to OP odrzutowce. Ale w sumie ja gram od 2013 roku, a odblokowałem brytyjczyków do 4 ery dopiero ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@klaniam: Sabry są bardzo cienkie przeciwko temu na co grają jedynie F2 daje rade, a Migi to takie małe UFO wśród odrzutowców :D Z brytyjskich tylko Hunter reszta ma za duży br ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Restin: To dobrze wiedzieć w sumie ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo już miałem ochotę zostawić brytyjczyków na tej erze i zacząć grać USA, chociaż i tak chyab to zrobię bo podobają mi się ich samoloty po prostu :D
  • Odpowiedz
@klaniam: Brytole mają świetny 4 tier. USA ma wszystkiego po trochu jest tak ogólnie średnie :D nie za słabe, ale też nie jakieś OP, bombowce za to są według mnie genialne zwłaszcza ich obrona. USA się bardzo przyjemnie gra 2-3 Tier, początkowe odrzutowce też są bardzo dobre, więcej nimi się nagrałem i dużo lepiej niż Sabrami xD Na 4 tierze wymiata F8F-1B, z odrzutowców F2H jest bardzo przyjemne do grania
  • Odpowiedz