Aktywne Wpisy

drte111 +435

MrSyme +149
Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza

źródło: comment_9GmBXOFCBITTsBVWI1vT7uuQyO6NCAy1.jpg
PobierzPrzy tych rozmiarach i cenie można mieć normalne duże akwarium.
a serio masz jakieś ciekawe info o tych piraniach? poczytałbym!
@jokefake: owocożerne. ciekawe co na to weganie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja miałem rybki różnorakie, ale nie przekraczały kilku cm i też były to odległe czasy, których już nie pamiętam. jedyną ciekawostkę jaką miałem, to wyskakująca z akwarium hokejówka
źródło: comment_8T6kT6NjVUpMBZomdDXKN78lIZpakPMc.jpg
PobierzA skacząca hokejówka to żadna ciekawostka, większość małych kąsaczokształtnych skacze ( ͡° ͜ʖ ͡°).
1. glonojad- ale kawał s-------a z niego wyrósł. serio gnój był gigantyczny, musiałem go łapać w 2 podbieraki żeby nie wyrwał sie z jednego
2. sum rekini- piękny rybon. serio polecam, nie dość ze fajnie wygląda i ma ok 15cm, to nie jest agresywny i mniejsze ryby czują dobrze
3. klasyczne skalary- gnoje były wielkości dłoni
czasami myśle nad powrotem do akwarystyki, ale potem