Aktywne Wpisy
Atypical +11
Waszym zdaniem warto kupić Audi TT MK1 225km w quattro z LPG, cała w oryginalnym lakierze na gwincie z poliuretanem, wydechem z kwasówki za około 32k?
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
mam_spanko +163
#takaprawda #nostalgia #heheszki
Ci młodzi to w ogóle gustu nie mają, lepiej by posłuchali pink floyd albo led zeppelin
Mój gust jako 13 latek:
Ci młodzi to w ogóle gustu nie mają, lepiej by posłuchali pink floyd albo led zeppelin
Mój gust jako 13 latek:
#polikwporto #fotografia #podroze
@EloBaza: Co kto lubi... U nas ostatnie dni mrozek -10, słoneczko, przepiękna zima. Ja wolę tak jak u nas, mamy każdą porę roku :)
Też bym chciał taką pogodę.
jak w wielu krajach
Protip: w większości hoteli (ogólnie, nie w Porto; w Polsce też mi się zdarzało) wpuszczą cię wcześniej jeżeli mają przygotowany odpowiedni pokój. A co najmniej możesz zostawić torby i iść na miasto.
Polecam odwiedzić jakiś klub w weekend ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Dziewczyny często prowadzą się tam jak panie lekkich obyczajów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozdrawiam!
@robin_caraway wnioskuję z Twoich postów, że częsty bywalec?
@polik95 w takim razie wypiję piwko za powodzenie Twoich chęci :)