Wpis z mikrobloga

@grafi16 można wiedzieć jakie miasto? I czy to faktycznie dobre rozwiązanie? W teorii jak coś jest wszystkich to jest niczyje, więc nikt nie dba. Nie macie też problemu z mieszkającymi w komunikacji miejskiej bezdomnymi? Wszak nie można ich wyprosic za brak biletu.
  • Odpowiedz
@Max_Koluszky No zdarzają się podobne sytuację. Dziś coś kupujesz za 1500 a jutro jest za 1200, trzeba się z tym pogodzić, a nie w------c się że inni teraz za 1200 kupują:) Ja to pisze z przymrużeniem oka troche, ale tak to już bywa. W zeszłym roku ktoś zgłosił że to nie konstytucyjne że kierowcy mają komunikację za miasto i musieli się z tego wycofać. A jaka korzyść miał z tego zgłaszający?
  • Odpowiedz
@intemporalite: Lubin (nie mylić z Lublinem) na Dolnym Śląsku. Bezdomnych może w pierwszym roku w zimie spotkałam, ale po dwóch przystankach kierowcy ich wypraszali także teraz spokój jest. Jeżdżą punktualnie, co 10-20 minut oraz do poblisch wsi. Także ja sobie chwalę bo nie posiadam z #niebieskimpaskiem auta bo nawet do jego rodziców pod miasto dojedziemy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Inwestują w autobusy, np. od
  • Odpowiedz