Aktywne Wpisy
Horkheimer +25
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
Drogie mirko,
Moj rozowy nie dba o swoja fizycznosc - nie cwiczy nie pilnuje kalorii - jednym slowem sie zapuszcza, tak od dwoch lat. Efekt tego jest taki, ze podczas seksu fantazjuje o randomowych rzeczach, tylko nie o niej. Tak, rozmawialisy wiele razy. Efekt za kazdym razem taki sam - "Nie zamierzam dobrze wygladac, jak chcesz byc z ladnie wygladajaca dziewczyna to idz do takiej". Foch i c--j. Nie zalezy mi o wygladzie fitness modelki z pinteresta, a jedynie by w wieku 50 lat cholesterol nie r------l jej zyl i zeby miala wiecej engergii, jedrniejsza pupe i smuklejsza skore (o ile kiedys nie miala celulitu, teraz przez niego zamykam oczy lub wole grzmocic sie po ciemku).
Lecz to nie w-----a mnie tak bardzo, jak jej ignorancja. Troche kontekstu - jestem typowy #programista15k, pracoholik 24/h przed lapkiem. Mimo wielu podchodow od wielu lat, niecale 3 lata temu udalo mi sie wprowadzic rutynowe cwiczenia do swojego zycia. Nie jestem koksem, nie suplementuje sie ani nie korzystam z wymyslnych planow treningowych - ot dieta, zero przetworzonego gowna, zero weglowodanow prostych i co 1-2 trenning 30-60 min - quasi-kalenistyka. Efekt taki, ze nieco wyrzezbilem cialo. I sedno - rozowy wniebowziety, zawsze chciala miec "meskiego" faceta, doszlo nawet do tego ze komentuje innych gosci, ze chuderlaki, grubi i na co on tyle cwiczy jak ma tyle sadla. A we mnie sie gotuje, bo raz ze ziomek na masie, wiec sadlo o niczym nie swiadczy, a dwa ze nie ma najmniejszego pojecia, jaki niesamowity wysilek to jest na poczatku zmusic sie do regularnych cwiczen, jak ktos jest nerdem leserem. No w-----a mnie i tyle. Rozejsc sie tez nie chce, bo placz i poprawie sie, bedzie lepiej zobaczysz. A potem powrot to status que. Chyba jej rogi doprawie elo benc.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98
@ChomiczaKrolowa: jeżeli po rozstaniu byłby w stanie się za siebie wziąć a w związku tego nie zrobi to o czym to świadczy? czy atrakcyjność jest ważna tylko wtedy jak jest się solo, a później niech się dzieje wola nieba? z drugiej strony zależy mi na niej, jeżeli rozstanie miałoby sprawić, że weźmie się
takie podejście, jaki prezentuje będzie się tylko intesyfikowało
w pewnym momencie będzie ciągły szantaż "jak ja ci się nie podobam, to znajdz inną" na każdy objaw krytyki
jeśli się nie zmieni przed ślubem to dopiero zobaczysz co to oznacza
"och chciałbym bo cuck mnie kręci, ale kiedyś, nie teraz z w/w przyczyn"
:) to musisz mieć fajna hotkę a nie nieatrakcyjną:)
Jak powie że tak, to spytaj czemu tobie nie może być. Jak zacznie się foch, nie odpuszczaj. Nie pozwól się przegadac, zanim kolejny raz zbierzesz się na odwagę może minąć dużo czasu. W końcu każdy woli brzoskiwnki a nie kalafiory
- Anka weź poćwicz trochę bo jak wezme zostanę kiedyś prezydentem to trochę lipa będzie.
- A s--------j Bronek, jak chcesz być z fitneską to se idź do takiej.
@Asterling: Potwór nie potwór byle mia otwór nie? Zajechao troche desperacją. Wiesz, normalni ludzie chcą być z osobą która im sie podoba, a nie z jakąkolwiek jak przegrywy z #tfwngf
Zaakceptował: xadereq
Jedyna wg mnie szansa to porozmawiaj z jej dobrą koleżanką która jej wytłumaczy że musi się ruszyć.
Czasem jest tak ze ludzie maja w życiu dołek i trzeba im pomóc, a czasem po prostu tacy są i musisz się z tym pogodzić.
Albo nie.
Zaakceptował:
Przyprawianie rogów to najgorsze co możesz zrobić, nie rób z siebie świni (jak ona , hehe) poważna rozmowa, niech decyduje. A jak nie to
@AnonimoweMirkoWyznania: Logiczne, nie zostawię jej bo płacze więc ją zdradzę. Oby ona była pierwsza która ci dogi doprawi.
Serio, dla mnie to by była mocna motywacja, mimo ze w złości i zazdrości.
I wtedy to Ciebie będzie piekła d--a, że ona znów jest atrakcyjna. U boku kogoś innego.