Aktywne Wpisy
Bloodwyn55a +54
Cześć Mirki, chciałbym opisać sytuację na prywatnym parkingu zarządzanym przez firme IT Parking sp. z o.o. i jednocześnie przestrzec przed ich praktykami, może to uchroni któregoś z Was przed mandatem i kopaniem się z koniem potem.
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania
yahoomlody +186
Jakiś czas temu zacząłem oglądać Archiwum X, bo jedyne z czego to kojarzyłem to za dzieciaka, że już miałem pełne majty jak tylko intro leciało xD
Obejrzałem dopiero 2 sezony (50 odcinków) i jestem megapozytywnie zaskoczony, głównie ze względu na to, że obecne nowe seriale stały się dosyć męczące, bo jadą jednym i tym samym schemacie. RUCHANIE SEX PLOT TWIST NA KONIEC ODCINKA KREW FLAKI #!$%@? #!$%@?, wszyscy bohaterowie to schematyczne kalki
Obejrzałem dopiero 2 sezony (50 odcinków) i jestem megapozytywnie zaskoczony, głównie ze względu na to, że obecne nowe seriale stały się dosyć męczące, bo jadą jednym i tym samym schemacie. RUCHANIE SEX PLOT TWIST NA KONIEC ODCINKA KREW FLAKI #!$%@? #!$%@?, wszyscy bohaterowie to schematyczne kalki
Dlaczego pytam? Jesteśmy w trakcie remontu łazienki i pani architekt przedstawiła nam kilka propozycji urządzeń/elementów sanitarnych. Marką, którą nam szczególnie polecała jeśli chodzi o baterie oraz zestawy prysznicowe jest Hansgrohe. I o ile architekt nam nie narzuca miejsca, w którym zakupimy ten zestaw (choć oczywiście poleca zaprzyjaźniony sklep na Bartyckiej w Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to absolutnie przestrzega przed kupowaniem go w marketach typu Obi czy Leroy Merlin mówiąc, że tam są przedmioty gorszej jakości, mimo że od tego samego producenta.
I jeszcze jedno pytanie: czym tak naprawdę różni się taki zestaw prysznicowy za 3k od takiego za 750 zł? Męczy to zwłaszcza mojego niebieskiego, którego coś strzela za każdym razem, jak jesteśmy w Obi i widzi takie zestawy w cenach trzykrotnie mniejszych niż te zaproponowane przez architekt :)
PS. Jakie miasto?
Polecasz jakąś konkretną markę? Hansgrohe rzeczywiście jest taki wow, jak twierdzi nasz architekt? Mów mi wszystko, ja słucham :3
W internecie ceny są niższe niż my mamy od dystrybutorów. Sklepiki ściągają sprzęt bezpośrednio od producenta ale w tym przypadku są problemy z
Nie oszczędzać na bateriach (polecam Teka, Tres, Grohe), stelażu podtynkowym (Geberit, Jomo, Roca), kabinie prysznicowej/parawanie (Radaway), grzejnikach (Kermi, Termal, Instal Projekt). Oszczędzić można na płytkach (polecam Paradyż, Tubądzin, Nowa Gala, z tańszych Cerrad),
No i komplet podtynkowy wybralem omnires bo podobno jest ok.. znajomy ma 3 lata i sobie chwali