Wpis z mikrobloga

@corinarh: wow! Mozesz napisac cos na temat mechaniki? Najbardziej interesuje mnie system lootu: jak giniesz to wszystko co miales przy sobie tracisz? Bo jakos sobie tego nie wyobrazam na dluzsza mete :P
  • Odpowiedz
@neo_vir: Tracisz wszystko oprocz malego czerwonego pojemnika (tracisz 2 bronie glowne + pistolet + kamizelke + plecak i cala zawartosc o ile ofc miales te wszystkie rzeczy zalozone) do ktorego zmieszcza sie max 4 pistole z 1 magazynkiem chociaz zawsze wkladam tam apteczke 1 pistola ammo i to co znajde.

Aktualnie jest tryb offline PVE w ktorym nic nie tracisz jak zginiesz ale mozesz grac tylko vs boty. W PVP tracisz
corinarh - @neo_vir: Tracisz wszystko oprocz malego czerwonego pojemnika (tracisz 2 b...

źródło: comment_jVVsWbI6wkV8Ql4H80ycC2zufkWvnvIG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@corinarh: no wlasnie ni cholery tego nie kumam :D co z tego, ze jest mozliwosc odpicowania broni, skoro tak czy siak ja stracisz... czy po 5 minutach czy po dwoch godzinach. Do momentu kiedy to oglosili mocno sie jaralem ta gra, ale taka mechanika + cziterzy... dramat.
  • Odpowiedz
@Ifter: gtx 1060 6gb 2100mhz core/4480mhz mem + i5 2500k 4.3ghz + 12gb 1800mhz ddr3 ram, dziala na max detalach zwykle ponad 100 fps i nawet dochodzi do 250fps czasem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Ifter: powinno pojsc nawet na wiekszej ilosci fps na medium, moj znajomy ma r9 380x i podobny prockek i na medium mowil ze mial 100fps. Ciezko powiedziec czy gra jest warta pieniedzy na razie to masz tylko 3 mapy i w zasadzie malo gameplaya oprocz szukania broni i kampienia. Ja bym poczekal az gra wejdzie w stadium bety albo full wersje bo watpie ze w becie duzo sie zmieni oprocz tego
  • Odpowiedz
@corinarh: #!$%@? mac! Przez Ciebie obejrzalem kilka gejplejow z tej alfy i sie #!$%@?, ze preorder z opcjonalnym dostepem do alfy kosztuje ponad dwie stowy :/

Wiadomo kiedy beta wystartuje?
  • Odpowiedz