Wpis z mikrobloga

Mirki z #rzeszow #motoryzacja #elektronika potrzebuję naprawić spryskiwacze w aucie. Byłem u mechanika, ale powiedzieli mi, że to nie jest problem mechaniczny i że bezpieczniki są ok i oni nie chcą bardziej grzebać żeby czegoś nie spieprzyć. Potrzebuję namiaru na jakiegoś elektronika samochodowego który mi do tego zaglądanie i będzie w stanie pomóc. Ktoś coś?
Z góry dzięki
  • 10
@votheri: Układ spryskiwaczy to chyba najprostsza rzecz do naprawienia w samochodzie jaka może być, skoro nie znaleźli przyczyny to o kant dupy potłuc taki warsztat xD

Tego układu nie masz programowanego tylko na zywca jest prąd podawany na silniczek, najtrudniejsza rzecz do odnalezienia jaka moze być to uszkodzony przewód. Ale nawet średnio rozgarnięta małpa by to naprawiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

czujnik poziomu płynu w niektórych autach
@ZajebbcieTrudnyNick: I tu się mylisz. Mnie zepsuł się spryskiwacz tylniej szyby i żeby go naprawić, muszę oddać auto na dwa dni do elektryka, bo malutki bezpieczniczek który się spitolił wymaga wymontowania kilku rzeczy pod maską, żeby się do niego dostać. Nie pytaj mnie jakich. Od tego są elektrycy, żeby się znać. Ja tylko umiem jeździć