Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +121
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +118
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

5/15$ ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@w_CZOPKU_urodzony:
@JcL:
Co wykop przycebulił to jego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Roni11
Ale 2/2,01 działają dalej w pl
Panowie, poczekajmy. Jak 2 tygodnie temu były 2/2,01, teraz 4/4,01 to za kolejne 2 dadzą 8/8,01. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_Ws6B0BVR1B43Zf6VqgpQTLKjOpMc9BQu.jpg
Pobierz@JcL: