Wpis z mikrobloga

nie chcę mi się wierzyć że po ponad 4 latach związku z Ewą T. - Adam O. - niby obywatel ABW nie zjawia się na pogrzebie ani na procesie w którym powinien "żmiję" która zabiła jego miłość - zniszczyć.... dla mnie jest coś nie tak. Adam Z. jest w wielkim amoku i potrzasku.. Nie wie jak do końca ma działać. Jest to dziwne bo nie on za tym dużej mierze stoi...

Jeśli nie zobaczę Adama O. na żadnej z rozpraw powiem tak że to nie Adam Z. zabił a on doprowadził do tego!!!!!!!!! dla mnie jest to nie zrozumiałe.

#ewatylman
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirek_1: dokładnie. W końcu ktoś kto myśli tak samo. Ja rozumiem że bycie pracownikiem ABW rządzi się swoimi prawami ale do cholery nie być na pogrzebie własnej ukochanej? Może ona wiedziała za dużo i sprawa tak się skończyła jak się skończyła.. Nie od dziś wiadomo jak wygląda 'załatwianie spraw' przez służby...
  • Odpowiedz
@mirek_1: po 2-giej w nocy chłopak wysłał do Ewy smsa po wielu nieudanych próbaach dodzwonienia się o treści: "bez komentarza" - czyli 1. wiedział gdzie ona jest i z kim (wczesniej o 23 dzwoniła, że za godzinkę wróci) 2. był ostro wkurzony i odgrywał focha 3...
  • Odpowiedz
@spammaster: z tego co czytałam miał napisać też w tym smsie na koniec "Powodzenia". A żeby było śmieszniej gdy czytałam o tym co zostało znalezione przy jej ciele to było napisane że miała bransoletkę z napisem "powodzenia" ()
  • Odpowiedz
@alwaysloveyou @spammaster @
FluidPanda : ja nie chcę nikogo skazywać i wyrokować kto jest winny. Ale wiem na sobie że jak by stało się co kolwiekt mojej ukochanej to rzucił bym wszystko i zniszczył tego kogoś... Dla mnie jest to dziwne. Myślę że tej opaski "powodzenia" mogła nie mieć wcześniej... Po co skoro tak była od kilku lat w Poznaniu.... Dla mnie bardzo inne.... Jak miałbym wszystko układać w całość
  • Odpowiedz
@mirek_1: no właśnie nie wie jak ma działać, ale myślę, że ma dobrego adwokata, ten Adamczak wydaje się konkretny, poza tym od początku wydawało mi się, że Adam został w sprawę wkręcony...
  • Odpowiedz
@mirek_1: @alwaysloveyou: co Wy z tą miłością tu co chwile wyskakujecie? romantyzm jest w takim samym stanie rozkładu co ciało #tylman. większość par to jakieś patologie, żeby tylko z kimś być albo z czystego wyrachowania. dziewczyna szlaja się n------a w środku nocy po mieście i to jest ukochana? powodzenia!
  • Odpowiedz