Wpis z mikrobloga

@niematakiegologinu: Kolejność ruchu ma znaczenie. Zależnie od preferencji, ale IMO powinieneś ustawić na pierwszym miejscu tego kto zaczyna, żeby strzelił za 150% dmg. Nie pamiętam nazwy. Generalnie leaping teams są fajne. Mobilność daje duże pole manewru, ja bym dodał 2x grave robber do tego. Albo spróbuj 4x jester, ale wtedy musisz mieć pewność co do kolejności ruchu.
Dzięki ilości kombinacji ta gra jest po prostu genialna. Nie mogę się doczekac
  • Odpowiedz
@niematakiegologinu: Dokładnie. Jak masz dużo sprzętu to możesz ustawić ekipę dowolnie - wtedy 4x jester to 4 ruchy i koniec walki, no prawie :D. Chociaż jak już dotrzesz do czerwonych lochów, to takie sprytne combosy są niewystarczające.
  • Odpowiedz
@niematakiegologinu: Atak z pierwszego miejsca celuje w pierwsze 3 pozycje. W tych trzech atakach jak trafisz krytyka znikają jedne zwłoki. Bawiłem się tak chwilę. 2/3, może 3/5 walk wygrywałem w jednej rundzie. :D

Krzyżowiec jest dobry na trupy i w ostatnim lochu. Jakoś specjalnie go nie lubiłem. Dużo grałem Antykwariuszem. Na pierwszych dwóch poziomach jego/jej mass dodge buff jest niesamowity, zwłaszcza z postaciami, które już same mają wysokie, a jeszcze
  • Odpowiedz