Aktywne Wpisy
Exit99 +23
Ja pierdole ale złapałem dola. Od 2 lat chodze na silownie, wiecie diety itp. Efekty są ogromne. Do tego dbam o wlosy I zarost. Moja wada jest niski wzrost 170 cm i brak gęstych włosów. No ale myslalem ze nadrobię silka I innymi rzeczami.
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Folmi +5
Zachorowałem, dostałem zwolnienie na 2 tygodnie (trochę na wyrost bo nie wiedziałem jak długo będę chorował), po tygodniu wyzdrowiałem, więc wróciłem do pracy. Pytam HR co z tym fantem zrobić. Oni że spoko, mogą mi anulować tydzień chorobowego w systemie, ale żebym uważał przez ten ostatni tydzień, bo nie będę miał ubezpieczenia przez ten tydzień jak jestem oficjalnie chory (w sensie gdybym np. miał wypadek w drodze do pracy, ale i tak
Mam jedną podstronkę (wyniki wyszukiwania nieruchomości), która ma dużo javascriptu.
Postanowiłem na tej jednej stronce użyć angulara, bo kod się zaczął rozjeżdżać.
Użytkownik może zastosować wiele opcji wyszukiwania np. sortowanie, paginacja, filtrowanie po typach obiektów, cenie, lokalizacji itp.
Wszystko to musi się zapisać do query stringa w url. np /properties?orderby=pricedesc&priceFrom=10000&ptype=house itd (jest ich dość dużo)
Problem: Jak uzyskać synchronizację modelu js z urlem?
Nie mogę użyc tutaj żadnego routingu, bo to jest jedna strona i wszystko jest obsługiwane przez parametry urla.
Zmiany modelu mogą nastąpić poprzez js (użytkownik kliknie jakiś filtr:checkbox) jak i przez zmianę parametrów poprzez kliknęcie linka (np następna strona wyników to będzie link z parametrem page+1).
Aktualnie mam 2 metody, które muszą być ze sobą zsynchronizowane w 100%. Jedna się odpala jak model w js się zmieni i aktualizuje ona url (z modelu js). Druga nasł#!$%@? czy url się zmieni i aktualizuje ona model w js (parsuje nowy url).
Gdy obie metody się rozsynchronizują to cały angular się zapętla, bo zmiana modelu aktualizuje url, zmiana urla aktualizuje model itd itd w kółko.
Jest jakieś lepsze rozwiązanie tego probemu?
#webdev #angularjs #angular #javascript