Aktywne Wpisy
kukold +9
Dalej nic nie rozumiecie? Przerzucają Wagnera na Białoruś i następny "pucz" pojedzie prosto na Warszawę. Maskirowka sprawiła, że nie można już wiązać Wagnera z Rosją, która się odcięła więc art. 5 nie zadziała a z Grodna do Warszawy jest trochę bliżej niż z Rostowa do Moskwy. Dlatego Adrian i Pinokio mieli minę jak kot srający na pustyni. Zamiast zielonych ludzików bez oznaczeń ale z jasnym powiązaniem z Rosją będą ludziki w uniformach

Mieszkanie około 55m2 - wolelibyście duży salon z aneksem i osobną sypialnię, czy mniejszy salon z aneksem, ale za to oddzielna sypialnia i dodatkowy pokój?
Znajomi, którzy byli u mnie w mieszkaniu stwierdzili, że niepotrzebnie sobie zrobiłem dodatkowy pokój i lepiej byłoby zrobić duży salon, bardziej otwarta przestrzeń. No głupio wyszło, ale zawsze chciałem mieć oddzielny pokój do pracy zdalnej/majsterkowania... ale widzę, że nikomu to się nie podoba (╥﹏╥
Znajomi, którzy byli u mnie w mieszkaniu stwierdzili, że niepotrzebnie sobie zrobiłem dodatkowy pokój i lepiej byłoby zrobić duży salon, bardziej otwarta przestrzeń. No głupio wyszło, ale zawsze chciałem mieć oddzielny pokój do pracy zdalnej/majsterkowania... ale widzę, że nikomu to się nie podoba (╥﹏╥
Jaki układ mieszkania lepszy?
- Duży salon z aneksem i osobna sypialnia 29.9% (29)
- Mniejszy salon z aneksem, osobna sypialnia i pokój 70.1% (68)

W Ubuntu GNOME(to samo w zwykłym Ubuntu) w Firefoksie nie ma żadnych ikon w menu kontekstowym strony.
np. w atrybut
imagedlamenuitem#copyjest wpisana ikonka a i tak się nie wyświetla.W Narzędziach przeglądarki widać że jest ten atrybut i widać też właściwość CSS
list-style-imagez iknką.Także problem jest zewnętrzny.
Jak to naprawić?
Dla Linux Mint nie ma takiego problemu.
@look997: W Ubuntu jest chyba Unity.
@look997: czyli jak klikniesz prawym na stronie?
animowane gify nawet działają
Jest dodatek "gnome integration" - masz go? może on wycina ten badziew?
Sprawdziłem w lapku - w win10 też ich nie mam. Może mint ma jakiś historyczny dodatek?
Pewnie że są, np. dla #context-copylink:
list-style-image: url("moz-icon://stock/gtk-copy?size=menu");
Sprawdź sobie w Narzędzia Developerskie > Narzędzie przeglądarki (musisz włączyć opcję "Enable browser chrome and add-on debugging toolboxes" w ustawieniach devTools).
I tylko nie są widoczne. Ani dodanie obrazka do atrybutu
src(o działa w Linux Mint i na Windowsie), ani do atrybutuimagenie pomaga.Ani też to co podałeś, że do atrybutu
icondodać@look997: działa, sprawdziłem zanim podlinkowałem
Jaki firefox, jakie gnome, jakie ubuntu?
A u mnie icon nie działa i nawet dodanie atrybutu
stylezlist-style-image: url("moz-icon://stock/gtk-copy?size=menu");nie działa. Co już poważnie dziwne zaczyna być.Ubuntu 16.04 LTS 64-bit (Ale to jest Ubuntu GNOME)
Firefox 50.1.0