Wpis z mikrobloga

@maniac777: pewnie dlatego, że w USA szerszą ofertę mają ;d a tak poza tym to w tym roku będą dodawać w sumie więcej niż usunęli, tak że ten
  • Odpowiedz
@maniac777: na pewno nie jest to ich wina, na licencjach zapewne straciliby mnóstwo pieniędzy i według mnie jest to zrozumiałe, że podjęli taką decyzję, a zastąpienie tego czymś równie wartościowym będzie miało miejsce na przestrzeni całego roku
  • Odpowiedz
@Kikuchiyo: czytałem newsa z 2015, że Epix (spółka JV Paramountu, MGM i Lionsgate) podpisała umowę z Hulu. Najwyraźniej dotychczasowa licencja Netflixa wygasła i te produkcje przeszły do Hulu.
  • Odpowiedz
@TheLaw: Dzięki za informacje. Wiem, że oni się wymieniają licencjami z Hulu (w sensie podkupują sobie ^^) więc jakoś mnie nie dziwi, że filmy znikają. Nie muszę mieć ciągle wielkiej biblioteki wszystkich filmów na świecie bo wiem, że to kosztuje. Ale skoro wywalili dość dobre filmy to liczę, że wrzucą filmy podobnej jakości w dniu ich usunięcia. Póki co zabrali a nie dali nic dobrego. Zostaje tylko czekać :) Póki
  • Odpowiedz
@Kikuchiyo: wydaje mi się ze dla większości osób Netflix to w głównej mierze. Sam rzadko oglądam filmy, ostatnio to same seriale.
BTW z ciekawości przejrzałem na szybko komentarze pod postami z amerykańskiego, brytyjskiego i niemieckiego fanpage'a fb Netflixa i tam takich narzekań jak u nas nie znalazłem
  • Odpowiedz