@zbigniew-wu: Denerwujesz się, bo merytorycznie skrytykowałem nieatrakcyjną starą ofertę, którą skopiowałeś z fly4free.com. Bądźmy dorośli.
Lot z belgradu jest nieopłacalny. I nieważne, jak bardzo będziesz kręcił z kosztami dojazdu ignorując niemal darmowe transporty do pragi oraz koszty opłat za drogi. Ta oferta jest słaba dla podróżujących z PL i tyle.
@Ksiadz_Rhobak: Kolego, nigdzie nie mówiłem, że będę tu wrzucał wyłącznie oferty wyszukane przeze mnie - jeżeli jest coś atrakcyjnego, to wrzucam, bo nie wszyscy obserwują i subskrybują resztę portali z tanimi lotami.
I dla niektórych osób może być opłacalny, bo tak dobrej ceny na Malediwy nie było dawno, zwykle są w okolicach 1600 wzwyż.
2-12.03
2-17.03
23.02-5.03
Idealny czas na Malediwy, marzec jest najsuchszym miesiącem w roku.
#zwtravel #podroze
Lot z belgradu jest nieopłacalny. I nieważne, jak bardzo będziesz kręcił z kosztami dojazdu ignorując niemal darmowe transporty do pragi oraz koszty opłat za drogi. Ta oferta jest słaba dla podróżujących z PL i tyle.
I dla niektórych osób może być opłacalny, bo tak dobrej ceny na Malediwy nie było dawno, zwykle są w okolicach 1600 wzwyż.
I wystarczy tej pasjonującej dyskusji.