Aktywne Wpisy

perseweratywnosc +549
Ewa Rowinska z #ordoiuris dołącza do klubu cudzołożnic niepokornych xD
Ordo Iuris ma wyższy wskaźnik rozwodów w swoich szeregach niż średnia dla kraju xD
#malzenstwo #bekazprawakow #konfederacja
Ordo Iuris ma wyższy wskaźnik rozwodów w swoich szeregach niż średnia dla kraju xD
#malzenstwo #bekazprawakow #konfederacja

Sempre +43
Panie i Panowie, odkryłem coś fajnego, a mianowicie: przeglądam sobie TikToka (tak, lubię przeglądać tiktoka i #!$%@? Wam do tego) i natknąłem się na shota, gdzie #danielmagical wspominał coś o Nikicie i jej koleżance Oli ze śląska, moja intuicja już dawno podpowiadała mi, że skądś kojarzę tę Nikitę, byłem wręcz przekonany, ale pewnie się zastanawiacie o co chodzi? A no chodzi o to, że kiedyś miałem parę na tinderze z tą Olą,

Według mnie Morek na modach wygląda bardzo estetycznie, na pewno nie jest to poziom Skyrima (chociaż spójrzcie na te tekstury ścian czy zwojów) wcale nie ma się czego wstydzić. Nie mówiąc już o tym jak Skyrim i w ogóle wszystkie gry Bethesdy po Morku sięgnęły dna. Zerknijcie na system dialogowy. W Morku można było dokładnie wszystko opisać, obecnie gry, nie tylko TES opierają się na paru zdaniach wypowiedzianych przez aktorów i tyle. To skutecznie spłyca głębię świata i możliwości. Nie mówiąc o tym, że takie rozwiązanie uderza też w moderów. Do Morka można napisać tonę tekstu do questów zależnie od potrzeb, Obek czy Skyrim? Jakieś napisy latające u dołu jak psie jaja podczas gdy gęba NPCta otwiera i zamyka usta. Ech.
@Dawidino: no trochę jednak jest. Ja głównego antagonistę zawsze sobie porównuję do Mastera z jedynki Fallouta. To był wyjątkowy boss. Czasami było mi go żal naprawdę. I w pewnym sensie to wszystko miało ręce i nogi z jego planem. Bardzo tragiczna postać. Postać jednak z którą musiałeś się zmierzyć. To był finał kurde. Jaskinia jakaś pod Katedrą i
@atna-nefarious: no nie, kilkunastu minut na wertowaniu dziennika szukając jakiejś tam informacji o czymś to nigdy nie spędziłem w Morrowind. Ale mówię, to była super gra. Tylko trochę przecenia się go jako "dobrego RPG". Wiadomo, że to poziom o wiele lepszy niż późniejsze gry czy obecne Fallouty. Ale jednak
@Dawidino: Już tak dokładnie to nie pamiętam jak to tam było. I gość był zdaje się realnym zagrożeniem tu i teraz więc co mnie (jako bohatera) obchodzi, że w jakiś zapisach jest coś tam. Znów porównam do
Ale wiesz, że jeśli ktoś chce bardziej się wczuć w klimat wykonywanych questów, to te wszystkie pomagajki można wyłączyć, a z systemu szybkiej podróży nie trzeba korzystać. Powiem więcej, piękne krajobrazy