Aktywne Wpisy
Sejmita +39
ewolucja_myszowatych +406
Leczenie zęba kanałowo kosztuje już 1700 zł (。◕‿‿◕。)
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci
Mireczki co robić? Mieszkam z rozowym. Miesiecznie zarabiam 3-4k ale to dochod pasywny, ogólnie nie pracuje i siedze sobie w domu ( ͡º ͜ʖ͡º) problem z tym ze rozowy nie chce pracować. Wiadomo ze te 3-4k starczy na mieszkanie jedzenie itp ale to moja kasa ( ͡° ʖ̯ ͡°) czemu mam ja utrzymywac? Zreszta te dodatkowe 1.5-2k by sie przydaly zawsze. Ale ona mówi, że jak ja nie pracuje to ona tez nie będzie. Jakies rady? Zakonczyc to?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
...
Inna sprawa, że ja bym się na Twoim miejscu w związek z dziewczyną o takim podejściu nie pakowała. Źle rokuje na przyszłość. No ale już się wpakowałeś.
I ja też nie siedziałabym w domu - rozwijałabym się, robiłabym kolejne studia, kursy, albo wybrałabym ciekawą pracę (nawet może ciekawą a słabo płatną, bo są
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)**
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora