Aktywne Wpisy
apaczacz +112
Nie mógłbym spojrzeć w lustro gdybym oddał głos na Lewicę, Konfederację i PiS.
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
ni0bi +41
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
#konfederacja #wybory
#konfederacja #wybory
Prawie 25 lvl, licencjat z gównokierunku, brak doświadczenia zawodowego poza nieregularnym dorabianiem na czarno. Nie odpowiada mi już takie życie i chciałbym się ogarnąć. Jak bardzo jestem w dupie w mojej sytuacji? Nie wiem, może mam za duże oczekiwania odnośnie pierwszej poważnej pracy, ale wydaje mi się że czeka na mnie tylko januszex. Z moimi kwalifikacjami nic lepszego oczywiście nie dostanę, a po zapieprzaniu u janusza będę na tyle zajechany, że będę myślał o jedzeniu i spaniu (wszyscy wiedzą jak wygląda praca w januszeksach, nadgodziny normą, mobbing itp.), że wpadnę w błędne koło.
Chciałbym szukać swego szczęścia w większym mieście, ale każdy kij ma dwa końce. Niby jest tam więcej pracy, ale koszty utrzymania też są dużo większe. Oprócz tego większość prostych prac przejmują Ukraińcy robiący za miskę ryżu. Czarno to wszystko widzę.
#przegryw #praca #pracbaza #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98
Komentarz usunięty przez autora
Ale to od jutra( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZielonyProgramista21: trzeba pracować mądrze, a nie ciężko. #!$%@? nikt się jeszcze nie dorobił. Oczywiście kokosów się nie spodziewam na start, ale jak zaproponują mi minimalną to musiałbym chyba pod mostem mieszkać, bo żadnego pokoju bym
@ZielonyProgramista21: oczywiście że trzeba jakoś pogodzić (gówno)pracę z ewentualnym samorozwojem, pytanie tylko jak bardzo jest to ciężkie. Gdyby siła nabywcza wypłaty z gównopracy była choć trochę bliższa tej zachodniej, to byłoby łatwiej.
inb4 emigracja - byłem, co prawda niedługo, ale wiem że to nie dla mnie
Zaakceptował: Asterling
Spróbować nie zaszkodzi bo z tego co się orientuję coraz mniej patrzą na wykształcenie, chociaż oczywiście jest bardzo pomocne bo pozwala trafić bezpośrednio do specjalistycznego zespołu
Zaakceptował: Asterling