Wpis z mikrobloga

Siema Mirki, dawno Nas tu nie było( ͡° ʖ̯ ͡°).To tylko dlatego, że kminiliśmy nasz nowy projekt Pixel-Box! Jest to pudełko wspaniałości działające w modelu subskrypcyjnym( ͡° ͜ʖ ͡°). Jest to pudełku pełne gadżetów z gier, seriali i filmów.Tematyka tego miesiąca to Survive. Wypadało by rozdać Wam taki spóźniony, świąteczny prezent( ͜͡ʖ ͡€). Tak więc zasady każdy zna, zielonki d--a cicho( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Plusujemy do jutra. Wyniki o 20:00 !
Zapraszamy na fanpage FACEBOOK
#rozdajo
#pixelbox
#seriale
#gry
bad-pixel - Siema Mirki, dawno Nas tu nie było( ͡° ʖ̯ ͡°).To tylko dlatego, że kminil...

źródło: comment_17VKDcKprTPYRLM4ILX4M4EljfuYEber.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yggdrasill: Nie są, w sensie, że mają za niską siłe nabywczą, żeby kupować okresowo jakieś rzeczy. Z reguł to żyje się od 1 do 1 i często rezygnuja z jakichś rzeczy. Niby są takie modele co by ułatwiły zarządzanie budżetem, ale i tak generalnie, dużo osób może patrzeć na taki jednorazowy zakup jako na coś drogiego.
  • Odpowiedz
@bad-pixel: pierwszy raz takie coś pacze(ʘʘ), ale żebym zrozumiał...
wygram pudełko a Wy macie plusy czy będę musiał podpisać z Wami cyrograf i od następnego miesiąca muszę subskrypcje opłacać? bo się okaże że cyrograf był na kilka miesięcy? xD
  • Odpowiedz
nasz nowy projekt Pixel-Box

@bad-pixel: z tym "nowym" to bym się sprzeczał, z tego co widzę to Archon dostaje od was paczki od ponad pół roku.

O ile nie jestem fanem takich boxów, bo te 100+ zł można wydać inaczej/lepiej, tak najbardziej irytują mnie w waszych pudełkach te fankopopy. Z tego co widziałem to inne firmy też je wrzucają i niestety, zawsze są one słabe.
  • Odpowiedz
@bad-pixel: szanuję osobę która wymyśliła te pudełka, ponieważ jak dla mnie to płacenie komuś kasy aby przysłał mi zapakowane do pudełka pierdoły, których normalnie i tak bym nie kupił. Zainteresowałem się tym kilka tygodni temu, obejrzałem wiele "openingów" pudełek różnych firm i na palcach jednej ręki mógłbym policzyć fajne gadżety które w jakiś sposób mogłyby mi się przydać.

A i projekt Pixelbox taki nowy, że już widziałem otwarcie kilku paczek...
  • Odpowiedz