Aktywne Wpisy

WielkiNos +46
Niektórzy mężczyźni postępują radykalnie w przypadku kiedy ich partnerka ma kolegów.
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow

A teraz na serio, bo nigdzie nie ma rzetelnego zliczenia osób:
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #

Zastanawia mnie ile mirki mają oszczędności. Zaliczamy tutaj gotówkę ze skarpetki, fundusze inwestycyjne, konta oszczędnościowe, inwestycje w dzieła sztuki, nieruchomości i tak dalej. Nie zaliczamy tutaj gotówki z głównego konta którego korzystamy na co dzień (bo na takim koncie nikt nie trzyma oszczędności, co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Te osoby które zaznaczają powyżej 50k miałoby było jakby mogły się wypowiedzieć w jaki sposób tyle odłożyły. Czy to tylko gotówka, czy inwestycje, a może jeszcze co innego?
Ile masz obecnie oszczędności?
np do kieszeni upchasz spokojnie 2-3 sztabki srebra, więc możesz przewozić niepostrzeżenie duże zapasy kapitału "w czarnej godzinie"
@FLAC inwestowanie na wypadek wojny jest oczywiście ok, jednak jest to chyba kolejny etap inwestycji. Na początku są chyba inwestycje które mają cię zabezpieczyć na tu i teraz, a dopiero potem na wypadek kryzysu czy wojny. Ale dzięki za spostrzeżenie.
Podejmując pracę i jednocześnie wynajmując nieruchomość mogą spokojnie odkładać po kilka tysięcy miesięcznie jeśli są na tyle odpowiedzialne aby nie #!$%@?ć kasy
A jeśli jeszcze znajdzie się partnera w podobnej sytuacji to już w ogóle idzie z górki
ale nie bierz mnie na słowo bo się mogę mylić
Komentarz usunięty przez autora