Wpis z mikrobloga

@TheArtOfFinish: Jak mnie to wkuriwa, ze takie ladne dziewczyny zamiast wybrac normalnego, porzadnego chlopaka to nie, woli sie j---c z wielka czarna laga, a po paru latach uswiadomi sobie, ze mogla miec normalne zycie, tak na starosc ni meza, ni dzieci tylko k---a wypadajacy odbyt.
  • Odpowiedz
Jak mnie to wkuriwa, ze takie ladne dziewczyny zamiast wybrac normalnego, porzadnego chlopaka to nie, woli sie j---c z wielka czarna laga, a po paru latach uswiadomi sobie, ze mogla miec normalne zycie, tak na starosc ni meza, ni dzieci tylko k---a wypadajacy odbyt.

@SRD-4: Myślisz, że gdyby potrafiły cokolwiek innego, to grałyby w p---o? Wiele filmów jest kręconych przez kilkadziesiąt godzin, a aktorki chleją i ćpają, żeby jakoś wytrzymać.
  • Odpowiedz
@Tical25: @SRD-4: a nie dopuszczasz do siebie takiej myśli, że po prostu lubią się k----ć? Część z nich ma tak rozciągnięte granice moralne, że funkcjonowanie jako gwiazda p---o jest dla nich spełnieniem jakiejś fantazji.
  • Odpowiedz
a nie dopuszczasz do siebie takiej myśli, że po prostu lubią się k----ć?

@first: Musiałbyś znać ten interes od środka. Wierz mi, jak trochę usłyszałem o tym co tam się dzieje, z wiarygodnego źródła, to już wiem że z pewnością nie chciałbym grać w p---o jako facet, a co dopiero gdybym był kobietą.

Tam często jedną scenę powtarza się kilka-kilkanaście godzin, a to nie jest nic przyjemnego. Jak chcesz się
  • Odpowiedz
@Tical25: ale ja również nie chciałbym być aktorem p---o. Chodziło mi o co innego. Często zdarza się, że w hollywoodzie aktor ma jakąś ładną żonę, dzieci, a zdradzą ją ze sprzątaczką czy opiekunką dzieci, wcale nie jakąś piękną. Ma przecież wszystko, sławę, piekną żonę, pieniadzę, dlaczego to robi? No właśnie dlatego, że tak z łatwością wszystko ludziom ładnym przychodzi, o-----------e dziwactw nie jest z tego kręgu wyłączone ( ͡º
  • Odpowiedz
Często zdarza się, że w hollywoodzie aktor ma jakąś ładną żonę, dzieci, a zdradzą ją ze sprzątaczką czy opiekunką dzieci, wcale nie jakąś piękną.

@first: Myślę, że zdrady dla przyjemności, a mechaniczna kopulacja na rozkaz reżysera, często powyżej normy dla organizmu ludzkiego, to są dwie różne sprawy, których nie można porównać.
  • Odpowiedz
@Tical25: akurat poza szczególnymi wyjątkami te młode siksy kręcą gdzieś 2/3 sceny na tydzień albo rzadziej, wiadomo, że samo jej kręcenie nie trwa tyle ile efekt finalny w playerze, jednak nie jest to takie ekstremalne, chyba, że mówisz o jakimś japońskim ruchaniu z ośmiornicami. Już dyskotekowe panny częściej się prują niż przeciętna gwiazdka p---o.
  • Odpowiedz
: akurat poza szczególnymi wyjątkami te młode siksy kręcą gdzieś 2/3 sceny na tydzień albo rzadziej, wiadomo, że samo jej kręcenie nie trwa tyle ile efekt finalny w playerze, jednak nie jest to takie ekstremalne,

@first: Przecież ona mimo tego, że dopiero w styczniu skończy 19 lat, ma już 70 filmów w samej bibliotece xvideos, wystarczy sprawdzić w google. A wszystkich filmów z nią pewnie jest jeszcze więcej.

70 filmów
  • Odpowiedz