Wpis z mikrobloga

Do wszystkich zwolenników "demokratycznie wybranego" rządu:

Czy to, że rząd uzyskał mandat od "większości" głosujących daje mu pozwolenia na:
-Łamanie konstytucji
-#!$%@? systemu prawnego
-Zmianę ordynacji wyborczej
-Stworzenie obozów koncentracyjnych dla politycznych przeciwników

Jak bardzo musi wam Kaczyński zrobić głębokie gardło byście powiedzieli, że to już przesada?
Czy jeżeli zaprosicie mnie do domu to mogę tym samym nasrać wam na stół no bo przecież mnie zaprosiliście? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#dobrazmiana #polityka
  • 22
@pede87: https://pl.wikipedia.org/wiki/Miejsce_Odosobnienia_w_Berezie_Kartuskiej

nie zesraj się

@Niedowiarek: Kaczyński już Ci nasrał na głowę, mogę ci podać papier toaletowy, chcesz?
@spere: Hitler nie był jedynym który wpadł na pomysł wsadzania przeciwników do obozów
@RobotKuchenny9000: K.
@spere: Kaczyński mówił nie tak dawno, że chce żeby u nas było jak w Turcji.
Jak jest obecnie w Turcji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy obecne zmiany w ciągu JEDNEGO
@YouCanCallMeBillieGates: w sumie już teraz mogą się zamknąć w kolumnowej, i zmienić konstytucję, czy ordynację (ʘʘ)

ale na obozy Polacy nie pozwolą, inna mentalność niż Turcy, prędzej serio dojdzie do zwarcia, które będzie przesileniem

w ogóle niby wczoraj Krakusi tak bardzo brak kultury dur, jak tak moszna, ale każde takie sceny też mu dają do myślenia, choć na zewnątrz trzyma fason
w sumie już teraz mogą się zamknąć w kolumnowej, i zmienić konstytucję, czy ordynację (ʘʘ)

@spere: Ale wiesz, że przy takich akcjach doprowadziliby w końcu do tego, że rządziliby wyłącznie w budynku na Wiejskiej, i tylko podnosili łapki w górę, a nie stanowili prawa.

W V wieku kiedy barbarzyńcy zdobyli Rzym, ich wódz powiedział, że nie będzie niszczył instytucji rzymskich, bo one zmieniają jego rozkazy w prawo
@YouCanCallMeBillieGates: Widzę, że poplecznicy Nowoczesnej i PO dostrzegli PR-ową porażkę prezydenta Komorowskiego i PO na wykopie odpowiednio rok i dwa lata temu. Życzyłbym ofiarom Auschwitz, Majdanka i Dachau ,takiego obozu koncentracyjnego w latach IIWŚ, jaki mają dziś "polityczni przeciwnicy" PiS .