Wpis z mikrobloga

Miałem #!$%@?ć na dziwki i alkohol ale postanowiłem zainwestować w więcej mocy u swojej księżniczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo francuskie to tylko wino i kobiety. Poznajcie Karolinę ( ͡º ͜ʖ͡º)

Silnik 2.0HDI RHR 135 na serii 142,5KM 353,9Nm dzisiaj ma 209,2KM i 442,6Nm.
Hybrydowa turbina,
Wydajniejszy IC,
Zatkany EGR,
Czysty dolot (czyszczony ręcznie)
Szlif głowicy dla delikatnego zwiększenia ciśnienia. (musiałem szukać mocniejszego rozrusznika)
Edit:
Kute sprzęgło,
Hamulce od 2.7HDI

Mody robione już od maja 2016 roku.

Do tej pory wymieniona lewa półoś bo ją ukręciło jak szmatę po wyciskaniu wody

Pozdro wariaci!

#motoryzacja #tuning #diesel #samochody
S.....i - Miałem #!$%@?ć na dziwki i alkohol ale postanowiłem zainwestować w więcej m...

źródło: comment_9iRBv6Lfr63PMT1nyTpI9nCaEGIpVKq2.jpg

Pobierz
  • 93
  • Odpowiedz
@szaremyszki: Mirku, no szanujmy się. Ja mam 200km i ponad 400 niuta i z przednim napędem z tymi niutami nigdy nie będzie rozdawał kart. Micheliny Pilot Sporty 3 kupuja zawsze, a i tak ślizga jak #!$%@?
  • Odpowiedz
@Stulejusz_Wielki: auto autu nie rowne, widzialem goscia co e36 115km latal bokiem a kolega e90 320d po chipoe na 200km/400nm z trudnosciA mogl krecic baczki na oponach 225.
W e90 przy 270km/510nm i oppnach 245 w zaleznosci od asfaltu dall sie tak wystartowac ze nawet trakcja nie mrugnela.
Jak dla mnie majac moc 200km i wiecej to naped na tyl albo na czyery jest konieczny
  • Odpowiedz
@Stulejusz_Wielki: Panie, wpakowałeś troche kasy a takie gówno opony kupiłeś ?
Ojciec ma je w Passacie i są #!$%@? twarde, a PS3 w trasie są ok. Na starty ze świateł i o trakcji do 3 biegu przy pełnym gazie nie ma co liczyć ;(
  • Odpowiedz
  • 0
@xspeditor Teść miał w passacie i mocno się trzymały drogi. Tym się skierowałem. Jak się zużyją za 3 - 4 lata to sprzedam jako używki przywiezione z niemiec i jeszcze zarobie na tym :p a 17 tanie nie są.
  • Odpowiedz
z tym tyłem nie przesadzaj bo ilu Sebków nie ogarnia swojego bmw 1.6 w gazie pierwszej generacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Stulejusz_Wielki: no to mnie tam nie interesuje akurat czy sebki ogarniaja. FWD zrywa w #!$%@? przy starcie, potrafi zerwac w sakrecie po dodaniu gazu i dla mnie to niedopuszczalne.
  • Odpowiedz