Aktywne Wpisy
ash996 0
hej, jestem dziewczyną i zainteresowałam się waszym środowiskiem przez książkę herzyk i obserwowanie tego threadu, w przeszłości miałam okazję słuchać sporo contentu od healthygamergg na temat samotności mezczyzn i wyizolowania społecznego. zdaje sobie sprawe z tego, jak powierzchowne i interesowne relacje są dzisiaj i z tego powodu się zastanawiam - co moge zrobić jako osoba chcąca jakieś zmiany w tym kierunku? szczególnie jeśli chodzi o wasze środowisko. mam dość polaryzacji kobiet i
Tratak +3
Mamy tutaj kogoś z #psychologia co da podpowiedź jak walczyć ze swoim lenistwem? Naprawdę chciałbym zmienić coś w swoim życiu, ale ta "blokada" siedzi głęboko we mnie i nie potrafię jej złamać.
Zapewne ma to związek z tym, że jak człowiek osiągnie jakiś tam poziom komfortu to zostaje zaspokojona jego zewnętrzna homeostaza (xD?) i bardziej wymagających czynności czynności się nie podejmować - niepotrzebne zużywanie energii, unikanie ryzyka
Muszę przezwyciężyć moje bariery naturalne
Zapewne ma to związek z tym, że jak człowiek osiągnie jakiś tam poziom komfortu to zostaje zaspokojona jego zewnętrzna homeostaza (xD?) i bardziej wymagających czynności czynności się nie podejmować - niepotrzebne zużywanie energii, unikanie ryzyka
Muszę przezwyciężyć moje bariery naturalne
,,The Atlas rocket has had another successful launch,139 consecutively,now that the EchoStar XIX satellite has officially separated. This satellite will provide HughesNet Gen5 high-speed satellite service to customers in rural areas"
http://news.lockheedmartin.com/2016-12-18-Lockheed-Martin-Successfully-Launches-EchoStar-XIX-Satellite-To-Power-HughesNet-Gen5-High-Speed-Internet-Service
#spacex #elonmusk #astronomia #kosmos #technologia
Launch time: TBD
Launch site: SLC-4E, Vandenberg Air Force Base, California
A SpaceX Falcon 9 rocket will launch 10 satellites for the Iridium next mobile communications fleet. Delayed from 1st Quarter. Moved up from August. Delayed from July, Sept. 12, Sept. 19 and Dec. 16.
@dawid-rams: Rozpoczynając tak, nie mówisz o tych którzy odnoszą sukcesy. Mniej jadu :)
Dlaczego stresowy? Przecież ostatnia awaria nie była przy starcie.
ULA - United Launch Alliance – Firma konkurująca ze SpaceX.
SLC-4E - Space Launch Complex 4 East, Vandenberg – Platforma startowa 4E (wschodnia) w bazie wojskowej Vandenberg.
Jestem botem