Wpis z mikrobloga

Miraski, wierzycie w taką wielką miłość, jedną na milion i na całe życie i nie do powtórzenia, jak w filmach romantycznych?

#kiciochpyta #zwiazki
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mysterii: Nie wiem czemu kto miałby nie wierzyć. To trochę jak nie wierzyć, ze ktoś na świecie jest w stanie osiągnąć wielki sukces finansowy od zera.
Czy jest to powszechna rzecz? NIE.
  • Odpowiedz
@Mysterii: ej, będę dalej romantyczna i ci powiem - wierzę. po prostu każda miłość jest inna. te gimnazjalne i licealne, super-wspomnieniowe miłości były przepiękne, mam te wspomnienia do dziś, ale czy takiego partnera teraz bym chciała? wiele rzeczy się zmienia, na wiele rzeczy trzeba próbować osiągnąć kompromis, związek niestety nie jest rach ciach ciach, tak naprawdę łatwiej być samemu niż budować relacje która potrwa lata, a w końcu nieskończoność. znajdź
  • Odpowiedz
@Mysterii: Nie. Zakladajac, ze ktos spotke "te jedyna osobe" i beda mysleli, ze sa do siebie stworzeni, to jest statystycznie prawie pewne, ze jest na swiecie, ktos, kto bardziej do danej osoby pasuje.
Poza tym ludzie sie zmieniaja, przyzwyczajaja do siebie etc.
  • Odpowiedz
@Mysterii: nie. Wydaje mi się ze to trochę ograniczające ze pierwszy to już na zawsze, aczkolwiek zdarza sie. Trzeba trochę się rozeznać, sprawdzić czego oczekujemy i co chcemy dac.
  • Odpowiedz