#piwowpoznaniu, znów was wołam! Mamy dwie okazje do świętowania 1. Nie mam już bordo 2. @Marpop będzie miał urodziny więc robimy mu imprezę niespodziankę ( ͡°͜ʖ͡°) Termin: 17.12.2016, 19:00 Miejsce: uwaga, proszę o werble
Ale to jeszcze nic pewnego, miejsce może ulec zmianie. Po prostu nic nowego mi do głowy nie przychodzi, ale czekam na propozycje. KTO CHCE PRZYJŚĆ NIECH PLUSUJE TEN WPIS, DO WPISU Z OSTATECZNYMI USTALENIAMI BĘDĘ WOŁAĆ TYLKO PLUSUJĄCYCH
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Mamy dwie okazje do świętowania
1. Nie mam już bordo
2. @Marpop będzie miał urodziny więc robimy mu imprezę niespodziankę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Termin:
17.12.2016, 19:00
Miejsce:
uwaga, proszę o werble
Ale to jeszcze nic pewnego, miejsce może ulec zmianie. Po prostu nic nowego mi do głowy nie przychodzi, ale czekam na propozycje.
KTO CHCE PRZYJŚĆ NIECH PLUSUJE TEN WPIS, DO WPISU Z OSTATECZNYMI USTALENIAMI BĘDĘ WOŁAĆ TYLKO PLUSUJĄCYCH
Jako, że grudzień, zimowy gif related.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @gorzka @piciek @Taiffun @jrider @kamdz @gwiezdna @flager @BRyba @damiinho @falkor81 @FurtaS @gopix @John112 @kanapeczka_z_kanapa @kessubuk @koko_jest_spoko @kromkas @ludzik @maciejkiner @mieffer
@Limonene: OBY SIĘ UDAŁO I NIC SIĘ WCZEŚNIEJ NIE DOMYŚLIŁ!
( ͡° ͜ʖ ͡°)