Aktywne Wpisy
koala667 +270
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +5
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
#gryplanszowe #kiciochpyta
@Raziel92: 4 osoby, ceny sobie jakoś nie ograniczam, jak mnie coś przekona to jestem skłonny oddać więcej cebulionów :D jeśli chodzi o klimat to również jestem otwarty
Twilight imperium to gra na 6-12 godzin z przekomplikowanymi zasadami ;)
Jak idziesz w territory controle to nastepujące tytuły obadaj:
- Gra o Tron - ciężkie, mózgożerne, ale bardzo, bardzo dobre. 5-6 godzin gry, najlepiej działa na 5 lub 6 graczy.
- Forbidden Stars - IMHO najlepszy territory control na rynku. Ostatnie sztuki na magazynie w sprzedaży za 350+ PLN... ale warta każdej złotówki. Niestety FFG zakończylo wspołpracę z
W temacie Havoca obowiązkowo grajcie w 4ry osoby bo balans w grze na 2-3 lezy i kwiczy. Gra jest tak zaprojektowana, że 2 rasy (ludzie i pielgrzymi) są nastawione na bierne siedzenie w kącie mapy i
@w_szafa: widzę, że mam do czynienia z koneserem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najbardziej jeśli chodzi o klimat podoba mi się Scythe. jeszcze Tzolkin i 7 cudów mi się rzuciło w oczy.
A jakbym dodał że chce bić ludzi?( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie jakoś super agresywna
Tzolkin jest bardzo, bardzo dobry. Pamiętaj że to gra ekonomiczna, moim zdaniem jedna z najlepszych, i nie ma tu negatywnej interakcji innej niż "OMG zająłeś mi pole ja tu chciałem wyłac swojego robotnika". Ale mocno polecam ten tytuł.
Jesli chcesz troche ekonomie a troche wojne, na 4 osoby, do 3 godzin, z 60% odsetkiem agresji to IMHO Eclipse powinno być