Aktywne Wpisy

szurszur +110
Mam pytanie od osób, ktore potrafią wrzucać seriami wyłącznie wpisy negatywnie przedstawiajace Ukraine.
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy

W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co

powiedzcie mi, skąd do #!$%@? nędzy wzięła się ta mania, że modelka/tutaj model musi wyglądać jak:
a)zimna, drętwa suka
b) jakby właśnie srała
c) jakby miała depresje 3 stopnai i #!$%@? na wszystko
d) trup
Skąd ta moda na to w świecie mody? Czy to kogoś zachęca w ogóle do zakupu? Czy to są te imgurowe dziewczyny? Czy teraz są takie trendy? Czy to taka moda na niegrzeczne, przećpane dzieci? Niestety, czasem widuje takie na wystawach sklepowych w galeriach i po prostu czuje zażenowanie - kto na to leci?
Moim zdaniem urodę kobiety podkreśla delikatny uśmiech. A te stylizacje w tym stylu tylko mnie odrzucają od marki, że to znów sklep dla vanabe so much alternative młodzieży.
Może to brzmi jak stękanie janusza (zaraz ktoś wklei tego mema z jedynym słusznym ubiorem samca na wykopie), ale czuje się jakoś obco, jak na to patrzę.
#gorzkiezale #rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #modadamska #logikarozowychpaskow #oswiadczeniezdupy #kiciochpyta #moda #streetwear
źródło: comment_2Yjc4uDntKeyELhUeVrc00suGJQzfPyg.jpg
Pobierz@dGustator: ale z drugiej strony przykład - http://wearmedicine.com/on-5-k.html męscy modele z medicine (czasem też są w sizerze, timberlandzie - przewijają się te twarze) - wyglądają na pewnych siebie i zadowolonych. Resered ma podobnie, h&m też chyba.
Widzie takiego typa i chce też taki być - kupuje ciuch. A widzę mordę tego gościa, to wyobrażam sobie typowego wysranego bufona, dla którego wszystko jest takie "mainstrimowe, nudne i błahe" i który
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: z reguły model wykonuje kilkadziesiąt poz i wybiera się po prostu zdjęcia najbardziej atrakcyjne - a to już zależy od projektanta i tego jaki był jego zamysł. W modelu ze zdjęcia nie ma nic nadzwyczajnego, tatuaże i brody są teraz w modzie, a gdyby nie te dwa elementy to byłby zwykłym „smutnym” modelem. Wszystko rozbija się o emocje, bo
Jak to określiłeś "zimna, drętwa suka" wygląda intrygująco. Pewne marki stawiają na taki look. Mają do tego prawo i chyba nie cierpią z tego powodu.
Np Cropp w lookbookach stawia na zabawę i młodość - http://shootme.pl/CROPP-SS2013-by-LUKASZ-ZIETEK
niektóre marki na konceptualne, kreatywne rzeczy - http://shootme.pl/filter/Pawel-Fabjanski-Fashion/PAWEL-FABJANSKI-for-LOUS
Co kto lubi. Im więcej zróżnicowania tym lepiej. Ja tam wolę oglądać ciekawe kampanie, jak ktoś lubi ładną
Bo? złamane są święte zasady fotografii, gdzieniegdzie widać jak kończy się tło a modelka nie wyszła sexi?
Bo ...
1. To też.
2. Popatrz też na to tło. #!$%@? serio? rozwieszona czarna folia? Gdyby nie to tło to bym pomyślał że to jakieś gimbusy sfotografowane w gimnazjum ot tak bez przygotowania.
3. Modelka i model są zupełnie nieatrakcyjni. miny mają jakby im się srać chciało. Ja się pytam kto przeprowadzał casting? i ile za to wziął? Jakbym był firmą produkująca te
Nie powiem Ci - zrób lepsze - bo nie o to chodzi. Masz prawo krytykować nawet jak nie zrobiłeś ani jednego zdjęcia w życiu. Ja chcę tylko pokazać, że może kiedyś przyjdzie czas, że zamiast skupiać się na tym