Wpis z mikrobloga

@blazej-nowak: Po pierwsze to Drake - jeden z kilku najbardziej rozpoznawalnych czarnych muzyków na świecie. Po drugie poszło to viralem przez jego dziwny taniec. Przeróbek jest mnóstwo :) Sam Drake miał z tego bekę, widziałem w jakimś wywiadzie.
  • Odpowiedz
@LuckyLuq: no dobra, ale generalnie przesłuchałem na szybko kilka jego utworów z ciekawosci i kompletnie nic mi sie nie spodobało, niektóry rap coś w sobie ma, chociaz takiej muzyki nie słucham, ale jego utwory są dla mnie kompletnie bez sensu
  • Odpowiedz
@LuckyLuq: ja rapu słucham bardzo mało, praktycznie wcale, czasami cos w ucho wpadnie, ale przypomniało mi się że był ktoś taki jak Drake na openerze jako headliner niedawno i chciałem zobaczyć co wgl wykonuje i mówie takie wtf, majac jako porównanie takiego Eminema no ja nie wiem co w Nim fajnego
  • Odpowiedz
@blazej-nowak: Popieram niezrozumienie, choć trzeba wziąć pod uwagę, że na świecie żyje cała liga s----------a ludzi, których trzepotanie grubego dupska w rytm jakiegoś umca umca do słów tak głupich, że umieram w środku jak tego słucham.
  • Odpowiedz
@LuckyLuq: Znaczy co? Dziwki s--s, k--s i kasa? Duże d--y i machanie spluwą? Czego ja tutaj nie rozumiem?
Można robić fajny rap albo hip-hop ale to jak zwykle nie jest domena czarnych w tej kwestii u mnie wygrywa Fort Minor a z artystów Eminem. Ale to właściwie tyle. Jestem uczulony na rap i hiphop w którym artysta p------i bez sensu dla samego p---------a, byle się sylaby w bit wbiły i
  • Odpowiedz
@LuckyLuq: You can say what you have to say
'cause my mind's made up anyway
I'm taking the high road going above you
this is the last time that I'm gonna trust you
You can say what you have to say
'cause my mind's made
  • Odpowiedz