Aktywne Wpisy

ocobiega +36
Mam nadzieję, że moja córka nie będzie ładną Juleczką, bo nie sądzę, aby fakt że jestem ojcem był silniejszy niż fakt że jestem mężczyzną.
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
źródło: d2e8f9dd870710bcc16482f79f74149b252a9aca566a0fb44eae0a0120ef28a0
Pobierz
Noct +70
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
źródło: obraz
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=uxpDa-c-4Mc
#muzyka
Można robić fajny rap albo hip-hop ale to jak zwykle nie jest domena czarnych w tej kwestii u mnie wygrywa Fort Minor a z artystów Eminem. Ale to właściwie tyle. Jestem uczulony na rap i hiphop w którym artysta p------i bez sensu dla samego p---------a, byle się sylaby w bit wbiły i
@Centuri0n: A co to rap i hip hop?
'cause my mind's made up anyway
I'm taking the high road going above you
this is the last time that I'm gonna trust you
You can say what you have to say
'cause my mind's made