Aktywne Wpisy
Helonzy +256
Zrobiłem ostatnio 1000 km samochodem i tylko jeden kierowca zamrugał światłami siedząc mi na dupie - zgadnijcie jakiej marki był gruz/samochód ;)
tellet +547
Mmmm też czujecie, że powietrze zmieniło zapach z tego #!$%@? zimniackiego siarczystego, gdzie jedyne co było czuć to smród plebsu opalającego chałupy?
To jest jedna z piękniejszych rzeczy, gdy powietrze przybiera zapach kwiatów, ziemi, roślin, trawy, wracania na rauszu o 4 nad ranem z imprezy, będąc ubranym w krótkie spodenki i koszulkę, gdy czuć ten lekki chłodek. Ptaszki zaczynają ćwierkać, na drogach jeszcze tylko bułkowozy i taryfy, ale już za chwilę wyjadą
To jest jedna z piękniejszych rzeczy, gdy powietrze przybiera zapach kwiatów, ziemi, roślin, trawy, wracania na rauszu o 4 nad ranem z imprezy, będąc ubranym w krótkie spodenki i koszulkę, gdy czuć ten lekki chłodek. Ptaszki zaczynają ćwierkać, na drogach jeszcze tylko bułkowozy i taryfy, ale już za chwilę wyjadą
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Właśnie przywlokłem to maleństwo z #gdansk w okolice #krakow i będę się uczył jeździć od nowa (ʘ‿ʘ)
#jeep #pokazauto #zonabijealewolnobiega
Nie zazdraszczam spalania w Krakowskich korkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale samochodu trochę zazdraszczam :>
@Masuq0: (╯︵╰,)
@SeaWeasel: Bardzo chętnie się czegoś nauczę. Jak rozumiem, okolice KRK?
@CzarnoCzarny: Linki zdjęte parę godzin temu, mordo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@majk90: NIE. Nic nie urwę, ani nie zepsuję! Bo
Nie przykładaj do mnie swojej miary - nigdy nie planowałem brać udziału na poważnie w hardkorowych imprezach 4x4, ścigać się z profesjonalistami i gnać żeby za wszelką cenę zdobyć najszybciej pieczątki. Nie moja liga. Więc to o objeżdżaniu przez Samuraia nie do końca mnie rusza, bo generalnie nie mam zamiaru się z nikim ścigać - za krótki na to
Żółwik na zgodę?
Komentarz usunięty przez autora
@SeaWeasel: No, to tam w pobliżu masz sporo miejsc do jeżdżenia, w większości niestety chyba na terenie parku krajobrazowego :)
Jestem otwarty na lekki teren, jak tylko ogarnę trochę generalnie auto.