Wpis z mikrobloga

@Trzyzet: Doświadczenia nie mam (ok, 5 godzin jako pilot), ale przy odrobinie szczęścia nabędę. Mój portfel powiedział, że nie pozwoli mi robić kolejnych zakupów i jak chcę, to mam sobie kupić coś od razu przygotowanego. Poza tym wyjeździłem się przez lata trochę starym Samuraiem i rany, jak ja go nie lubię... ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po prostu potrzebowałem drugie auto jako zapas. Pomyślałem, że przy okazji może...
@WRonX: pocieszony ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na poważnie to bardzo fajne auto. sam chce coś takiego kupić i to koniecznie w gazie. już mam dość wymuskanych sedanów i problemów z przejazdem przez próg zwalniający.
@WRonX: o kurde, nie wiedziałem że te auta przygotowane do offa są takie drogie( ͡° ʖ̯ ͡°) chodzi mi rocznik/cena.

pokaż jak to wygląda w środku bom ciekaw, a nawet na otomoto poprzedni właściciel nie wrzucił takich fotek
@ImeNs: Cenę robi tutaj osprzęt, niestety. No ale chciałem coś zrobionego, żeby przez lata nie dokładać cały czas, tylko czasami :)

Foty z wnętrza będę robić dopiero, jak doczyszczę i ogarnę :D
Ale opisowo: skóra w stanie zgodnym z przebiegiem (czyt. źle, ale da się przeżyć), brak wykładziny na całej podłodze (na plus, nie gnije i nie utrzymuje wody. Tylko wytłumienie się zmniejszyło), całość do generalnego ogarnięcia, jak większość bardzo starych
@ImeNs: Kwestia priorytetów. Poprzedniego właściciela nie wkurzało, że z tyłu klamki chodzą ciężej. Mnie już tak. Ale to nie są na szczęście kosmiczne wydatki. Silnik to tego malucha można kupić za jakieś 1200PLN, klamkę za 30 :)
Ja muszę na razie ogarnąć trochę blacharki pod spodem i potem mogę myśleć na spokojnie, co dalej.