Wpis z mikrobloga

Ale co jak co, Wonziu to jest zupełnie inna jakość jeśli chodzi o polskie strumienie, które w większości wyglądają, jakby były trzaskane hurtowo przez jedną osobę. Jednak brakuje więcej tego typu osobowości na naszym rodzimym Twitchu i Hitboksie, które byłyby w stanie stworzyć specyficzny klimat i humor. Względnie porównywalny jest chyba tylko Archon.

#wonziu
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alexosz: Archon to imo podobna klasa prezentowania materiałów, ale jest nastawiony na trochę inny rodzaj nadawania - bardziej sztywnie jest i recenzencko. Maciek to jest jednak as jakich mało i na każdym streamie czuję się jakbym starszego brata oglądał jak gra.
  • Odpowiedz
@rybsonk: gimper? xD - zdaję sobie sprawę, że ma ogromne community i jest ogarnięty w trzepaniu pieniędzy z dzieciaków, ale klasy wonzia to on nie ma nic a nic.
  • Odpowiedz
@Trawker: Nie każdemu musi się podobać podejście niektórych do pewnych spraw. Poza tym, nie robił przy okazji swojego odejścia jakieś wielkiej dramy. Mam wrażenie, że bardziej to przeżywali ludzie tu siedzący, którzy dopisywali do tego jakieś wielkie historie. Archon wydał oświadczenie, że nie chce być częścią tak upolitycznionego portalu, bo go to nie bawi. Koniec i kropka. A ja napisałem, że podoba mi się atmosfera na jego streamach (abstrahując już
  • Odpowiedz