Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym
pogromca_kucy +674
XD #nieruchomosci
źródło: Screenshot (17)
Pobierz

#programowanie #informatyka #nostalgia #gimbynieznajo
źródło: comment_0uV1cUf0pI5yng91LJHfzK84B1LH85X9.jpg
Pobierz@rrdzony: gdyy umieli cokolwiek, choćby pisać proste skrypty lub robić coś za co ktoś zapłaci to by dawno już pracowali za lepsze pieniądze w 'biznesie', a tak to zostają nauczycielami.
@passivolange: @spawncamping-ninja: @rrdzony: Informatyka to nie jest programowanie, informatyka to dziedzina dużo szersza i moim zdaniem bardzo dobrze że w szkole średniej nie ma tak wyspecjalizowanej wiedzy bo nie od tego jest szkoła średnia. Akurat żeby poznać że jest coś takiego jak pętla czy
@rrdzony: Pascal jest świetny do nauki. Sam od niego zaczynałem i wspominam cieplutko. Prosta i logiczną składnia, szeroki zakres aspektów do poznania (zarówno wskaźniki jak i OOP). Prosta biblioteka graficzną, w której robiłem pierwszą grę, CZOŁGI.
LEAVE PASCAL ALONE
Rest In Pascal