Wpis z mikrobloga

Mireczki, chyba bardziej z #narkotykizawszespoko . Interesują mnie produkty, podbijające zdolności poznawcze w kierunku nauki, tylko nie wiem ile jest w tym prawdy. Wygrzebałem np. coś takiego http://www.muscle-zone.pl/boostery-mozgu/omniscienti-60-kaps

Cena spora, jednak sądzicie, że to ma szansę dać jakiś efekt? Nie chodzi mi o poznanie wszystkich tajemnic świata na tabletkach, ale też nie chciałbym płacić za placebo. Ktoś mógłby doradzić/ocenić czy ten produkt ma sens?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ludi889: "nie warto" to suplement diety i moze dzialac na pamiec dlugotrwala :) do egzaminu moze sie nada jakotako. Ale to nie jest potwierdzone badaniami. Tak jak noopept itp. Jak chcesz sprawdzic to kup sobie piracetam w czeskiej aptece - docsimon.pl . Nie zbankrutujesz a zobaczysz jak dziala na ciebie. Poza tym jak masz slabe efekty to poswiec wiecej uwagi nauce - nic nie ma za free. Nie ma czegos
  • Odpowiedz
@komtraja: Wiem, akurat z wiedzą mi za pan brat, i idzie mi bardzo dobrze, więc jeśli chodzi o wkład własny, to nie mam na co narzekać. Ale jako że zawsze chcę więcej, to zainteresował mnie temat, a najbardziej skuteczność takich środków

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Szedł noopept z choliną. Bez rewelacji szczerze mówiąc, więc odłożyłem.
  • Odpowiedz