Aktywne Wpisy
wypopekX +48
Oświadczam, że poprę rezygnację z dopłat do kredytów, jeżeli jednocześnie zostanie zlikwidowany jakikolwiek ryczałt dla IT i kombinacje typu b2b, a cała branża zostanie opodatkowana progresywną skalą PIT jak każdy zwykły obywatel.
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
Molek83 +739
Gość często nie odpowiada na treść pytania, odpowiada wymijająco albo nie na temat. Posłuchaj mojej płyty, posłuchaj mojej płyty, nie słuchałeś mojej płyty, na płycie jest. Trochę przypomina to ama z Harrelsonem i #rampart :D A ostrzegałem przed tym. Dodatkowo gość jest strasznie zapatrzony w siebie (no chyba, że to jakaś forma promocji).
Swoją drogą nie widzę nic magnetyzującego w jego twórczości (tak wiem - posłuchaj płyty :D).
#gorzkiezale #muzyka #ama #mcsilk #gownowpis #oswiadczenie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
No ten komentarz
Mnie zniszczył xD
Takie prowadzenie ama było proste do przewidzenia, no ale niektórzy się jarali nim jak Joanna dArc więc co zrobisz, nic nie zrobisz.
Też się tego spodziewałem :D
Mógłby zrobić razem z żoną AMA Rzuciłem pracę w korpo i robię rap.
Gościu uważa że jego teksty są takie ą ę. Panie, to nawet nie stało obok dobrego tekstu.
Eh, MC Slik wyklety, w nowej płycie zaklęty