Aktywne Wpisy
Nupharizar +654
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
12margo099 +15
Mirki, czy waszym zdaniem jest to już zdrada? Moja #rozowepaski zaczęła pracę około 3 msc temu. Wczoraj dowiedziałem się, że od dwóch dni pisze z kolegą z tej pracy. Ukrywała przed nim, że jest ze mną w związku. Ja spałem zmęczony po pracy, a oni pisali sobie do 2 w nocy o rzeczach typu " kochany jesteś, dobrą mi kawę zrobiłeś dziś w pracy, uwielbiam takich troskliwych mężczyzn" albo " muszę się
Różowy do mnie duże cycki przy dobrej figurze to zawsze spoko co?
Dechy byś nie wział?
Mówię że teoretycznie pociągają mnie kobiety ze średnim umiarkowanym biustem jak twój (nie było focha dobra odpowiedź).
Zdanie które mnie wyłamało.
Skoro kobieta jest seksowna bo posiada biust to dlaczego podoba Ci się Taylor Swift i Milla Jovovich jak większości facetów skoro nie posiadają biustu ani tyłka?
W sumie te obie panie nie mają dużego biustu a jednak pociągają mnie.
Nie byłem wstanie odpowiedzieć. Jedyne co przychodzi do głowy to charakterystyka postaci która określa charakter który nam się podoba a wygląd fizyczny szedł na drugą stronę. Na obecną chwilę tylko to jestem w stanie napisać. Jutro może rozszerze badania i udokumentuje to jakoś...
#logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@basista87: oksymoron. TL;DR
Komentarz usunięty przez autora
@basista87: bo miała fajna sukienkę w RE :)
@basista87: #malecyckitezsafajne źródło:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3590195/
TLDR: Niektórzy wolą duże inni wolą małe. Biedniejsi częściej duże a bogatsi częściej małe.