Wpis z mikrobloga

• 1
Siemanko. Krótka piłka. Lecę fbw ciężkie 3x w tygodniu, poza tym siedzący tryb życia. Na redu wziąłem 2k kcal, bo 22% bfa #u--------y . 3kg zeszły w tydzień, ale w tym się odbiło o kg, pomiar pasa stoi (gdzie przy reko powinien spadać) i jestem rozdarty. Niby zapotrzebowanie 3k, więc chyba dorzucę michy do 2,4k kcal. Dobry pomysł? Co do genetyki mam kończyny jak ekto, korpus jak mezo-endo ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale te 3 kkcal są realne i to raczej dziwna stagnacja od niedoboru niż nadmiaru kcal.
#mikrokoksy #dieta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xDrope: a jak jadales wczesniej?jak nagle zaczales jesc czysto i dolozyles deficyt to cialo moze potrzebowac chwili na ogarniecie. A jezeli nie cwiczyles to moze nastapic lekka rekompozycja a waga bedzie stala przez jakis czas
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mondrymiszcz tuż przed dietą było grubo. Obstawiam 4-5k kcal bez treningu luźno przez kilka tygodni. Dlatego waga mi skoczyła o kilka kg i wskoczyłem na taki deficyt- myślałem, że przy takim bf nie odwali mi lipy organizm ze stagnacją
  • Odpowiedz
@xDrope: Na następnej redukcji polecam mniej drastyczny sposób - obcinac 50kcal co tydzień od wyznaczonej kaloryki razem z makrosami. Będzie się ruszać. ;)
  • Odpowiedz