Wpis z mikrobloga

Jajebe, właśnie się dowiedziałem, że podludzie z #weganizm i #wegetarianizm jedzą takie gówno xD Ja #!$%@? przecież owoce i warzywa bez mięsa muszą być obrzydliwe. Jak można jeść takiego banana bez kiełbasy? Może jeszcze pomidory bez schabowego wam smakują?

Idę o zakład, że bez mięsa to takich rzeczy na pewno nie da się jeść. Żal mi was trochę.

#bekazwegetarian
Clefairy - Jajebe, właśnie się dowiedziałem, że podludzie z #weganizm i #wegetarianiz...

źródło: comment_99DOGtp7HnU6rHobJ3DeQ0enmaxrSZLj.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@ravier: serio nigdy nie widziałeś postów typu "jak można jeść wegańskie rzeczy", "chyba bym się porzygał", "co to za posiłek bez mięsa" itp.?

Btw istnieje nawet praca licencjacka z psychologii o tym, że wegańskie jedzenie jest często oceniane negatywnie nie przez jego jakość, tylko psychologiczne mechanizmy obronne. @Clefairy, może jakiś post na ten temat?
  • Odpowiedz
@pawlak: widziałem, ale nad nimi ciągle wisiało logo Wylok.pl - portal zarzutek i śmiesznych obrazków.
Niestety niektórym religia nie pozwala śmiać się ze świętości, więc chapo z uporem maniaka wkręca się we wszystkie gównomrzawki ku uciesze śmieszków. Dzięki temu zarzutki są coraz częstsze, aż do kolejnego bana. Aż mu chyba skórzane buty płowieją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ravier: nie wiem, żart chyba powinien być śmieszny i jakoś nawiązywać do rzeczywistości, a nie tylko wyładowywać problemy psychologiczne żartującego. Naprawdę wydaje ci się, że ktoś czyta te komentarze i zrywa boki ze śmiechu, poza najbardziej patologicznymi przypadkami? Śmieszność to nie to samo, co "coś potwierdza moje uprzedzenia i kopie w ludzi, których nie lubię i mam emocjonalną potrzebę poniżyć".

No i żarty też podlegają krytyce, stwierdzenie, że "hehe, my tu
  • Odpowiedz
@pawlak:

nie wiem, żart chyba powinien być śmieszny i jakoś nawiązywać do rzeczywistości, a nie tylko wyładowywać problemy psychologiczne żartującego.

To jest wypisz wymaluj retrospekcja pierwszego posta.

hehe, my tu tylko żartujemy, a ty masz ból dupy" to dość desperacki sposób jej odparcia.

Ale krytyka też podlega krytyce. Imaginacja słuszności wcale nie daje immunitetu. Poza tym walka z zarzutkami samemu generując zarzutki przypomina próbę desperackiego wpasowania się w trendy. Coś jak
  • Odpowiedz
To jest wypisz wymaluj retrospekcja pierwszego posta.

@ravier: posta @Clefairy? Nie widzę za bardzo podobieństwa, i szczerze mówiąc wygląda to tak, jakbyś pisząc to chciał ominąć konieczność odniesienia się do tego co napisałem.

Ale krytyka też podlega krytyce.

No i?

Imaginacja słuszności wcale nie daje immunitetu

A kto tutaj sobie uzurpuje immunitet? To ty mi odpisujesz, podając jako jedyny "argument" to, że "krytyka też podlega krytyce".

Poza tym walka z
  • Odpowiedz
@pawlak:

Nie widzę za bardzo podobieństwa

Bo jak gównocontent jest po naszej stronie, to jakość nagle wzrasta. Zupełnie ignorując fakt, że chapo z jakością argumentów i kulturą jest mocno na bakier. Od jego adwersarzy różni go tylko fakt, że deklaruje niejedzenie mięsa.

Poza tym tak wygląda dyskusja:
- Gównocontent z wulgaryzmami.
- Zmyślasz i konfabulujesz.
- Inni też to robią.
- Ale to słabe jest.
- On wcale nie konfabuluje.
No
  • Odpowiedz
@Clefairy:

psy szczekają, karawana jedzie dalej

O tym właśnie pisałem. Cieszę się, że potwierdzasz. W sumie jestem mile zaskoczony, że bez wulgaryzmów. I to zdanie złożone.
  • Odpowiedz
@ravier: nie wiem, nie śledzę dokładnie, ale większość tego co pisał wydawała się sensowna - może wytykaj błędy logiczne, brak argumentów itp. pod konkretnymi postami? Szkoda, że już kompletnie olałeś to, o czym dyskutowaliśmy, i skupiłeś się na krytyce @Clefairy, w dodatku w tak ogólny sposób, że nie można się do tego odnieść.

("psy szczekają, karawana jedzie dalej" to takie powiedzenie, nie oznacza, że ktoś wyzywa krytykujących od psów)
  • Odpowiedz
@ravier: nie wiem, nie czytam nawet Twoich wypocin, bo szkoda mi czasu :*

Ale widzę, że tak chłodna jednostka jak Ty, jednak łapie się na moje "zarzutki" i teraz rozpisuje eseje w komentarzach xD

• Odpowiedz
@Clefairy:

teraz rozpisuje eseje w komentarzach

Akurat nie dyskutuję z tobą, co mógłbyś zauważyć. Gdybyś skubnął mniej marchewki, a więcej kultury od @pawlak, to może dałbyś radę unieść ciężar 3 akapitów słowa pisanego. Wolałbyś mieć to w formie programu tv? Ciężko zresztą z "jajebe gówno" dyskutować.

@pawlak
Ale krytyka jest bardzo konkretna. Bazując na zmyślonym obrazie "wszystkożercy" tworzony jest gównocontent, który ma na celu prowokację i jak rozumie walkę z
  • Odpowiedz
@ravier: dobre projekcje xD

Piękny ból dupy o zwykły wpis jakich na wykopie jest kilka tysięcy na godzine, bo akurat ten nie jest MERYTORYCZNY!

Wow powiem ci coś. On nie miał być merytoryczny, to zwykłym humorystycznym spostrzeżeniem na zachowanie wielu wykopków, którzy zachowują się jakby w życiu nigdy owoca nie jedli, bo jak bez mięsa to na pewno nie smaczne.

Już odsapnij z tą spiną czy innym bólem dupy.

Jeśli chcesz
  • Odpowiedz
@Clefairy:

dobre projekcje xD

którzy zachowują się jakby w życiu nigdy owoca nie jedli, bo jak bez mięsa to na pewno nie smaczne.

Jak mawia klasyk: xD

TY PATRZ ILE NIEMERYTORYCZNYCH WPISÓW!!

Uspokój się, nie pamiętasz już, za co bana na pierwszym koncie wyłapałeś?
  • Odpowiedz
@ravier:

Uspokój się, nie pamiętasz już, za co bana na pierwszym koncie wyłapałeś?

Za napisanie do kogoś, że jest "głupi", bo stwierdził, że Nazizm to lewica? xD
  • Odpowiedz