Aktywne Wpisy
Metylo +70
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
MarianJanusz +131
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Idę o zakład, że bez mięsa to takich rzeczy na pewno nie da się jeść. Żal mi was trochę.
#bekazwegetarian
Btw istnieje nawet praca licencjacka z psychologii o tym, że wegańskie jedzenie jest często oceniane negatywnie nie przez jego jakość, tylko psychologiczne mechanizmy obronne. @Clefairy, może jakiś post na ten temat?
Niestety niektórym religia nie pozwala śmiać się ze świętości, więc chapo z uporem maniaka wkręca się we wszystkie gównomrzawki ku uciesze śmieszków. Dzięki temu zarzutki są coraz częstsze, aż do kolejnego bana. Aż mu chyba skórzane buty płowieją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i żarty też podlegają krytyce, stwierdzenie, że "hehe, my tu
To jest wypisz wymaluj retrospekcja pierwszego posta.
Ale krytyka też podlega krytyce. Imaginacja słuszności wcale nie daje immunitetu. Poza tym walka z zarzutkami samemu generując zarzutki przypomina próbę desperackiego wpasowania się w trendy. Coś jak
@ravier: posta @Clefairy? Nie widzę za bardzo podobieństwa, i szczerze mówiąc wygląda to tak, jakbyś pisząc to chciał ominąć konieczność odniesienia się do tego co napisałem.
No i?
A kto tutaj sobie uzurpuje immunitet? To ty mi odpisujesz, podając jako jedyny "argument" to, że "krytyka też podlega krytyce".
Bo jak gównocontent jest po naszej stronie, to jakość nagle wzrasta. Zupełnie ignorując fakt, że chapo z jakością argumentów i kulturą jest mocno na bakier. Od jego adwersarzy różni go tylko fakt, że deklaruje niejedzenie mięsa.
Poza tym tak wygląda dyskusja:
- Gównocontent z wulgaryzmami.
- Zmyślasz i konfabulujesz.
- Inni też to robią.
- Ale to słabe jest.
- On wcale nie konfabuluje.
No
@ravier: psy szczekają, karawana jedzie dalej
O tym właśnie pisałem. Cieszę się, że potwierdzasz. W sumie jestem mile zaskoczony, że bez wulgaryzmów. I to zdanie złożone.
("psy szczekają, karawana jedzie dalej" to takie powiedzenie, nie oznacza, że ktoś wyzywa krytykujących od psów)
Ale widzę, że tak chłodna jednostka jak Ty, jednak łapie się na moje "zarzutki" i teraz rozpisuje eseje w komentarzach xD
Akurat nie dyskutuję z tobą, co mógłbyś zauważyć. Gdybyś skubnął mniej marchewki, a więcej kultury od @pawlak, to może dałbyś radę unieść ciężar 3 akapitów słowa pisanego. Wolałbyś mieć to w formie programu tv? Ciężko zresztą z "jajebe gówno" dyskutować.
@pawlak
Ale krytyka jest bardzo konkretna. Bazując na zmyślonym obrazie "wszystkożercy" tworzony jest gównocontent, który ma na celu prowokację i jak rozumie walkę z
Piękny ból dupy o zwykły wpis jakich na wykopie jest kilka tysięcy na godzine, bo akurat ten nie jest MERYTORYCZNY!
Wow powiem ci coś. On nie miał być merytoryczny, to zwykłym humorystycznym spostrzeżeniem na zachowanie wielu wykopków, którzy zachowują się jakby w życiu nigdy owoca nie jedli, bo jak bez mięsa to na pewno nie smaczne.
Już odsapnij z tą spiną czy innym bólem dupy.
Jeśli chcesz
BIEGNIJ OBRAŻAĆ ICH AUTORÓW, BO OŚMIELILI SIĘ WYSRAĆ COŚ NA ANONIMOWYM FORUM OBRAZKOWYM XD
http://www.wykop.pl/mikroblog/
Jak mawia klasyk: xD
Uspokój się, nie pamiętasz już, za co bana na pierwszym koncie wyłapałeś?
Za napisanie do kogoś, że jest "głupi", bo stwierdził, że Nazizm to lewica? xD